0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
WINNER, BEST BARBECUE BOOK, UK, GOURMAND AWARDS 2017If anyone knows how to braai, or barbecue, it is Jan Braai, and he knows what people need to know about how to braai: how to make a good fire - with wood - and how to confidently cook a great meal over the coals. He has braaied with thousands of South Africans almost every day since the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Meat, Poultry & Game
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Crarter's Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
At My Italian Table
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Glucose Goddess Method
-
Old Prague Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Sweet
-
Padella
-
Ottolenghi COMFORT
-
JoyFull
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
How to Eat Chocolate
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
WINNER, BEST BARBECUE BOOK, UK, GOURMAND AWARDS 2017If anyone knows how to braai, or barbecue, it is Jan Braai, and he knows what people need to know about how to braai: how to make a good fire - with wood - and how to confidently cook a great meal over the coals. He has braaied with thousands of South Africans almost every day since the launch of South Africa''s National Braai Day (held each year on 24 September), which he founded to bring all South Africans together through their shared love of cooking over an open fire. The day''s patron is Archbishop Emeritus of Cape Town Desmond Tutu, who ''likes a T-bone steak because it is in the shape of Africa''.This is much more than simply a recipe book - it is an indispensable instruction manual for braaing, or barbecuing the South African way - from perfect steaks, to lip-smacking braaied chicken and lamb chops, or rack of lamb . . . or even a lamb on a spit!In his inimitable way, Jan sets out clear rules for the basic art of braaing steak and shows how, once that''s been mastered, you can move on to perfecting your braai skills on lamb, chicken, pork, fish, bread, vegetables and even a pudding or two.
- Nakladatel
- Little, Brown and Company
- Rozměr
- 190 x 239 x 18
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 200
- Hmotnost
- 566 g
- isbn
- 978-1-4721-3761-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 19.05.2016
- ean
- 9781472137616
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE