Ztráta a zrada

Autor S. H. Kolee

E-kniha
Ztráta a zrada - S. H. Kolee Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Madison a Logan prožívají oboustranně šťastný a ničím nezkalený vztah. Minulost je zapomenutá a s ní i někdejší polovičaté a neupřímné romance, které bránily naplnění jejich dlouholeté osudové přitažlivosti. Jen co přestane Madison pronásledovat přízrak sebevraždy její nejlepší přítelkyně, Logan musí čelit útokům své někdejší milenky… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Madison a Logan prožívají oboustranně šťastný a ničím nezkalený vztah. Minulost je zapomenutá a s ní i někdejší polovičaté a neupřímné romance, které bránily naplnění jejich dlouholeté osudové přitažlivosti.

Jen co přestane Madison pronásledovat přízrak sebevraždy její nejlepší přítelkyně, Logan musí čelit útokům své někdejší milenky Kristiny, která se nedokáže smířit s rolí zavržené partnerky. Po dvou autonehodách utrpí Logan ztrátu paměti a Madison, která byla přesvědčená, že její vztah s Loganem už nic neohrozí, je přinucená bránit své vlastní štěstí před zlobou a nenávistí a bojovat s nepředvídatelnými zvraty osudu, aby uhájila vše, v co až doposud věřila.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Druhý díl byl o něco akčnější, méně deprimující. I když posedlost tam hrála důležitou roli. Logen posedlý Madison, Kristina posedlá Logenem, Mack posedlý Kristinou.....a pořád dokola. Byla jsem ráda, že to skončilo a směle se můžu pustit do jiných knih.

    Kniha, Baronet, 2016, 9788026903499

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora