5.0 z 5 hvězdiček
E-kniha249 Kč
E-kniha
Kniha je ve formátu PDF
144 Kč s DPH
Jsme transparentní
Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může… Přejít na celý popis
23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací
Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně.
5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel
Velmi dobře napsaná kniha, která se čte snadno i laikům. Je zde jednouše popsán pricip jednotlivým pěti elementů podle tradiční čínské medicíny a jaký prvek potřebuje potraviny, a naopak které mu škodí. Je to zaměřeno hlavně na západní způsob stravování a třídění těchto potravin k jednotlivým prvkům.
Kniha, Anahita, 2011, 9788090477520
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.