Pilot playboy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není… Zmínila jsem se, že jde o spoustu peněz? Potřebovala jsem vypadnout z domova, abych si to pořádně promyslela. Takže jsem vyrazila na letiště a v baru jsem v katalogu hledala, kam poletím. Bylo mi… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není… Zmínila jsem se, že jde o spoustu peněz? Potřebovala jsem vypadnout z domova, abych si to pořádně promyslela.

Takže jsem vyrazila na letiště a v baru jsem v katalogu hledala, kam poletím. Bylo mi to fuk. Vedle mě se usadil fakt sexy kluk a dal se se mnou do řeči. Hezky se s ním povídalo, jenže neměl moc času a za chvíli zmizel. Myslela jsem, že už ho nikdy neuvidím…

Osud se mnou měl ale jiné plány. Když jsem nasedla do letadla do Ria de Janeira, ohlásil se z kokpitu jako kapitán! A ještě větší překvapení mě čekalo po přistání.

Carter byl nebezpečně přitažlivý a táhlo mě to k němu jako k magnetu. Strávila jsem s ním pár dní, vzal mě na výlet kolem světa. Byl milý, laskavý a zábavný… ale provázela ho pověst pilota-playboye, před nímž žádná letuška nebyla v bezpečí. Nevěděla jsem čemu věřit.

Byl pro mě jako droga, stávala jsem se na něm závislá… nemohla jsem se ho jen tak vzdát. Těch pár dní s ním byla vzrušující jízda. Jenže všechno musí jednou skončit…

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 35 hodnocení čtenářů

22× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Další zdařilý kus od této dvojice. I když pilot, co střídá ženské, je trochu klišé, tak se mi příběh opravdu moc líbil. Nechyběl dojemný zvrat, romatika, erotika. Je to jedna z knížek, kterou si ráda vezmu do ruky znovu.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Romantické i sexy. Nechyběl dojemný zvrat, pochybnosti. Opravdu jsem si knížku užila.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla P registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem si koupila podle recenzi a líbila se mi. Knížka mě bavila od začátku, pořád jsem čekala jak to dopadne, přišel i zvrat který jsem nečekala, slzička taky ukápla. Přečteno jedním dechem.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 4 z 5 hvězdiček May registrovaný uživatel

    Knihy od těchto autorek naprosto miluju. Proto jsem měla i velká očekávání, ale abych pravdu řekla, prvních pár kapitol jsem čtení chtěla vzdát. Nepřišlo mi to jak z jejich pera, ale z pera patnáctileté dívky, která se snaží napsat svůj první poklad na wattpad. NAŠTĚSTÍ...kniha se potom rozjela do starých kolejích a nakonec jsem si její čtení užila. Díky Bohu za to. Zvrat jsem opravdu nečekala.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Někdy trvá láska jen okamžik, někdy je láska na celý život. Někdy je okamžik celý život, ten náš však trval jen chvíli. Na křídlech věčnosti. Moc pěkně napsáno pro zamyšlení a myslím, že pravda v tom je. Nebudu soudit zda tento příběh byl lepší nebo horší, než autorky napsaly. Prostě láska v daném okamžiku může být ta nejlepší co kdo pozná, nebo taky nejhorší. Jenže pro každého je to něco jiného. Dokud člověk nepozná to co stále v životě hledá a to je propojení duše s druhou polovičkou. Dát srdce někomu a bezmezně ho milovat, obdivovat a vážit si ho. To si myslím v tomto příběhu zřejmě šlo. Prostě najít k sobě partnera na celý život a milovat ho se vším všudy.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela Martiníková registrovaný uživatel

    Jako jo, od těchto autorek zcela očekávaný žánr. I zvrat v knize mě překvapil, slza ukápla. Jsem spokojená

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel

    Kniha je skvělá.. Od samého začátku čtivá

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Škodová registrovaný uživatel

    Jedná z těch slabších, nebyla špatná, ale na můj vkus až moc předvídatelné, přeslazené

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026916437

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kdo má rád tento žánr a obzvlášť Wardovou s Keelandovou, tak se můžete těšit na další jejich skvělou knihu

    E-kniha, Baronet, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora