Motýlí chlapec E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Strhující thriller o cestě do ráje, nebo naopak pekla poznání Rodiče zanechají svého několikaměsíčního synka v lese jen ve společnosti larev a motýlů, kteří se na něm usazují. Přežije. O mnoho let později dospělého Jonase pronásledují všemožné otázky. Kdo byli jeho rodiče a proč ho opustili? A jaké zvláštní nadání to má? S kamarádem Björnem začne… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Strhující thriller o cestě do ráje, nebo naopak pekla poznání

Rodiče zanechají svého několikaměsíčního synka v lese jen ve společnosti larev a motýlů, kteří se na něm usazují. Přežije. O mnoho let později dospělého Jonase pronásledují všemožné otázky. Kdo byli jeho rodiče a proč ho opustili? A jaké zvláštní nadání to má? S kamarádem Björnem začne hledat odpovědi. A jak je hledá, postupně vychází najevo, že jeho osobní příběh je součástí něčeho daleko většího. Směsice podivných shod okolností a promyšlených rozhodnutí Jonase pohání k odpovědím, po nichž tak touží.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Krhutová registrovaný uživatel

    Jonas jako miminko zázrakem přežije, když ho rodiče ponechají svému osudu pověšeného v lese a spoutaného jako kukla motýla. Znamení, které má vyryté na zádech, ho jako dospělého zavede do dalekého Mexika, aby se dozvěděl, kdo jsou jeho rodiče a proč ho tímto způsobem opustili. Za vším tajemnem stojí monarchové, neskuteční motýli, kteří jsou známí svou každoroční poutí v obrovských hejnech, a to ze severní Ameriky či Kanady do středního Mexika, kde přežívají zimu. Urazí 5 tisíc kilometrů, vzdálenost, která je pro ostatní motýly nemyslitelná vzdálenost. Velice zajímavý příběh, který stojí za přečtení.

    Kniha, XYZ, 2019, 9788075974471

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda