Hračkář

Autor Liam Pieper

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Adam Kulakov je spokojený člověk. Střední věk na něj zatím nedolehl plnou silou, hračky z jeho továrny dělají radost dětem na celém světě, má více peněz, než kdy může utratit, miluje svou ženu a syna a vydržuje si tolik milenek, kolik jen před nimi dokáže utajit. Adam však není jediný, kdo v rodině Kulakovových pečlivě střeží osobní tajemství.… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Adam Kulakov je spokojený člověk. Střední věk na něj zatím nedolehl plnou silou, hračky z jeho továrny dělají radost dětem na celém světě, má více peněz, než kdy může utratit, miluje svou ženu a syna a vydržuje si tolik milenek, kolik jen před nimi dokáže utajit.
Adam však není jediný, kdo v rodině Kulakovových pečlivě střeží osobní tajemství. Jeho dědeček Arkadij se roku 1944 ocitl v Osvětimi, a tam se mu naskytla velmi neobvyklá příležitost. Nyní, když se jeho život chýlí ke konci, vynakládá nesmírné úsilí, aby pravda zůstala navždy ukrytá. Není to pro něj snadné, protože drtivé vzpomínky na setkání s jedním z největších monster lidské historie dotírají stále intenzivněji.
Právě tehdy dojde k události, která může rozmetat Adamův pohodový život jako domeček z karet; následně Arkadije dostihne hrůzná minulost v plné síle. Vše, co oba muži celý život budovali, je nyní v ohrožení. A společně zjišťují, že svým nejbližším můžeme paradoxně nejvíce ublížit tehdy, když se je snažíme před něčím uchránit.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Závěr mě docela šokoval, vůbec jsem to nečekala, ještě dlouho po přečtení nad tím přemýšlím.

    Kniha, Domino, 2017, 9788074982347

  • 3 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pribeh samotny nebyl spatny, namet byl dobry. Vadily mi a znacne nektere detaily. Hlavne mi naprosto zbytecna homosexualni scena, znechutila me a hlavne byla tam uplne zbytecna v celem tom pribehu tenhle moment i onen fakt byl kontraproduktivni. Reknete si ze jsem homofob, proste takove knizky nevyhledavam. A zde to bylo nasilne vlozena ku neprospechu pribehu. Jaka je pravdepodobnost ze se v Praze za Heydrichiady dokaze skryvat mlady homosexualni zid ktery zije v jednom byte s jinym? Jak dlouho by to bylo realne aby takhle v klidu zil v tomto meste tak jak je popisovano? Tohle naprosto zneverohodnuje hlavni dejovou linii. Je to pro me dost velke zklamani. Knize by prospelo kdyby si ji nekdo pred tiskem precetl a zredukoval chyby. Stava se to chapu, ale me to tady rozhodilo v zaveru knihy kdy dochazi k dramatickemu zlomu deji, ja jsem v duchu nadaval, na prekladatele ze zrejme usnul popletl osobni zajmena.... Na to jak me kniha nastvala davam vysoke hodnoceni, protoze ten napad je dobry a mel velky potencial. Libilo se mi i prolnuti minulosti se soucasnosti.

    Kniha, Domino, 2017, 9788074982347

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Oborná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná kniha s velmi nečekaným koncem. Naučí nás, že v životě nemusí být nic jak se zdá.

    Kniha, Domino, 2017, 9788074982347

  • 4 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po prvních stránkách jsem chtěla knihu odložit. Pak jsem jedním dechem dočetla. Konec mně vyrazil dech....

    Kniha, Domino, 2017, 9788074982347

  • 5 z 5 hvězdiček Zuza registrovaný uživatel

    Knížka byla skvělá. Poutavá, přečetla jsem jedním dechem.

    Kniha, Domino, 2017, 9788074982347

  • 4 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla dobře, byla zajímavá i konec byl překvapivý....

    Kniha, Domino, 2017, 9788074982347

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda