Hotel času

Autor Emilly Ross

E-kniha
Hotel času - Emilly Ross Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Každý si oslavu čtvrtstoletí udělal podle svých představ, tak proč by si Nika neužila svůj narozeninový den po svém? Milovnice hororů a strašidelných míst uspořádá výlet do jedné z nejděsivějších destinací Evropy, kam pozve i sedm svých kamarádů. Pár nocí ve starém hotelu zní jako originální nápad na slavení, dokud se nezačnou dít divné věci.… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Každý si oslavu čtvrtstoletí udělal podle svých představ, tak proč by si Nika neužila svůj narozeninový den po svém? Milovnice hororů a strašidelných míst uspořádá výlet do jedné z nejděsivějších destinací Evropy, kam pozve i sedm svých kamarádů. Pár nocí ve starém hotelu zní jako originální nápad na slavení, dokud se nezačnou dít divné věci. Tenhle pokoj už procházeli, je stejný, a přesto naprosto jiný. Jako by ho právě uklidili a čekal na své hosty. Zaslechli šouravé kroky z vedlejšího pokoje. Komu patří? Určitě žádnému z kamarádů. Další a další události stupňovaly jejich strach. Čas si s nimi pohrával podle neznámých pravidel. Nic není takové, jaké se zdá. A co se zdá, není takové, jaké má být. Minulost se stává přítomností. Co má být pohřbeno hluboko v historii hotelu, vyplouvá na povrch. „Niko! Říkala jsi, že je to bezpečný, že se není čeho bát. Všichni tady chcípnem!“ vzlykal Roman, který se skláněl nad zakrvácenou mrtvolou svého kamaráda.

Sdílet 0

Nakladatel
Petra Nachtmanová
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Bezděková registrovaný uživatel

    každý z party osmi kamarádů si oslavu narozenin vybral podle svého poklidného vkusu. nika chce ty své ale oslavit jinak. milovnice hororů a děsivých míst tedy pozve své kamarády do opuštěného hotelu v polsku, který má poměrně proslulou pověst záhadných úmrtí. naprosto originální a pro niku dokonalá oslava, jak se na první pohled zdá být, se ale zvrtne a nastává doslova závod s časem… no a já jsem si to úplně zamilovala! hlavní hrdinku niku jsem měla ráda prakticky od začátku, stejně tak jako ostatní ženské osazenstvo, i přes to, že moje jmenovkyně byla malinko otravnější - ale to se na její současný stav a situaci vlastně hodilo. u kluků už to tak říct nemůžu, sympatický mi vyloženě asi nebyl ani jeden, možná až na jakuba. no a roman… to je ztělesnění zla v lidské podobě. jeho osud mu jen a pouze přeju. abych to shrnula, tak kniha splnila všechna má očekávání - strach, plno akce, zvratů, náhlých krveprolití, paranormalita, zajímavá historie, vývoj postav, zakončení… teda ten konec? to bylo sakra něco! co bych knize vytknula, byla přítomnost erotické scény v hororu - na to já jsem fakt pes. když čtu horor, tak se chci bát a ne číst, jak spolu uprostřed vraždění někdo… no. chápu, že tady to bylo poněkud důležité pro příběh, ale stejně. rýpnout si musím! hodnotím však velmi pozitivně, tedy čtyřmi a půlkou hvězdičky, zvysoka doporučuji a ručím svým životem, že pokud si knihu koupíte a autorku tím podpoříte, nebudete toho litovat. další recenze na instagramu jako @ketkavknizkach.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Žany T. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se mi četla velmi dobře, styl psaní je příjemný a celkem se stále něco děje. Opuštěná budova hotelu a daleko od lidí. To mě nalákalo. Miluju strašidelné domy s temnou minulostí. Hvězdu dolů dávám jen za pro mě nevysvětlené skutečnosti v příběhu ..třeba důvod toho proč se tak děje...odbíjení hodin a jiné. Ale jinak celkově fajn kniha.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Miláček registrovaný uživatel

    Já tuto autorku prostě miluji za její nepředvídavost. Píše skvěle a těším se na tištěné verze. Ty totiž musím mít!

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šamšová registrovaný uživatel

    "Čas - tři písmena, jedno jediné slovo a přitom tak důležitý pojem. Neovlivníš ho, nepodplatíš." Holka o tolik let mladší než já a napíše takhle skvělou knihu. Smekám 🎩 Chválím autorku za velmi dobrý počin v podobě velmi poutavého příběhu, který vás od začátku chytne a nepustí. Hra s časem mě vždy zajímala a častokrát přemýšlím, zda je vnímání času pro všechny stejné!? Chvílemi jsem měla pocit, hlavně při nočním čtení, že bití hodin slyším v dáli a zároveň mi běhal mráz po zádech a naskakovala mi husí kůže, jsem poseroutka. Z bandy přátel jsem si oblíbila hlavní hrdinku Niki a naopak Romana bych nikdy nevzala na takový výlet. Pár drobností by se našlo, které bych vytkla (např. proč už není kniha v tištěné verzi), ale neubralo to na kvalitě a rozuzlení pro mě bylo překvapivé.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Zubalíková registrovaný uživatel

    Skvěle napsaná knížka. Vtáhla mě do děje. Přečetla jsem ji jedním dechem.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Brr! Bojím se ještě teď! Doporučuji

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda