Dotek viatáru E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Sarrei se vydávají na lov a jdou po elitních jorreiských rytířích. Sittedral vyhlašuje misi s naprosto bizarním cílem. Nikdo příčetný by ji dobrovolně nepřijal. Ale od čeho tu jsou divoženky se svou šílenou královnou v čele, že? Isarell s Bastienem jsou opět ponořeni do Ymiřiných spletitých intrik - vyváznou z nich i podruhé, nebo se tentokrát… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sarrei se vydávají na lov a jdou po elitních jorreiských rytířích. Sittedral vyhlašuje misi s naprosto bizarním cílem. Nikdo příčetný by ji dobrovolně nepřijal. Ale od čeho tu jsou divoženky se svou šílenou královnou v čele, že? Isarell s Bastienem jsou opět ponořeni do Ymiřiných spletitých intrik - vyváznou z nich i podruhé, nebo se tentokrát utopí?

Sdílet 0

série
Zlatá Grai 2. díl z 2
Další ze série
1. Zlatá Grai
2. Dotek viatáru
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
583
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Krejsková registrovaný uživatel

    Je možné, že je druhý díl lepší než první? Ano! Spletitosti druhého dílu Zlaté Grai ani nejdou popsat slovy, jsou zde postavy které budete milovat a prožívat s nimi každou situaci, ale jsou tu i postavy, které budete nenávidět do morku kostí.. Já teda přilnula samozřejmě k Isarell a Bastienovi, velice sympatické jsou mi i všechny gardistky královny divoženek Ymiry, ale musím říct, že i Kreón mi za tu dobu učaroval a doufám že v dalším díle bude mít více prostoru.. Celou dobu jsem jen čekala co se pokazí a kdy si krvožrouti sarrei konečně přijdou na své a pak když to přišlo - což bylo nevyhnutelné (díky Ymiro 😑) mě to úplně rozsekalo na kusy.. Čekala jsem všechno možné, ale TOHLE tedy ne... Vůbec si neumím představit co bude následovat... Myslím, že to bude ještě hodně zajímavé a že nás autorka opět překvapí, ale předtím nám postupně nadávkuje pěknou hromadu napětí - to ona opravdu umí 👏🏻👏🏻 Musím to říct znovu - všem milovníkům fantasy doporučuji!!

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Purnochová registrovaný uživatel

    Dotek viatáru jsem četla po nějaké době, co jsem dočetla první díl. Takže jsem si říkala, zda si všechno budu pamatovat, ale naštěstí jsem se orientovala hned a mohla jsem tak pokračovat v příběhu. 🥰🥰 Musím říct, že tenhle díl byl lepší než ten první. Příběh byl nadupaný akcí, zvraty i pletichami (a te jich tu bylo). A moje emoce při čtení byly jak na horské drze. Ale o tom to je. ❤️💔😭😳😱😡😵 Stále tu sledujeme životní osudy Isarell a Bastiena. A občas jsem nestíhala pobírat, co všechno jim bylo naloženo. Isarell se musela popasovat s rolí princezny a s povinnostmi tomu určené. Jako Isarell je úžasná ženská hrdinka. Kolik toho musela vydržet, překonat a udelat. Neskutečná síla. Nejen fyzická, ale i duševní. 🤘💪A pak tu máme Sebastiana. Opravdový rytíř a přítel. Člověk se srdcem na správném místě. Jeho vztah s Isarell je nádherným příkladem přátelství, které má silné kořeny. Nicméně to, co se mu tady stalo, tak z toho se budu dostávat ještě dlouho. 💔😭 Moc se mi líbilo, že tu dostaly prostor i další postavy, jak je Kreon, padlý jorreisky rytíř žijící ve Stínu mezi lidmi, a Andreil Smrtihlav, grai ve službách Sarrei. Jejich linky mě neskutečně bavily a já si tak našla nové oblíbenec. 😍😍 A jsem upřímně zvědavá, kam se jejich příběh posune a jak zasahnou do hlavního dění. 😏😊 Kniha skončila takovým zvratem, že jsem z toho byla v šoku. Jakože cože. Wau. Takže s dalším dílem budu pokračovat co nejdříve. 🥰🥰

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Marková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    No tak tohle byla zase jízda. Ani nevím, jak to popsat... Snad jenom, že se okamžitě pouštím do třetího dílu. Skvělá fantasy!

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Lőffler registrovaný uživatel

    Moc často se nestává, že bych psala recenzi ihned po dočtení, ale tady jsem prostě tak plná dojmů, že jsem je musela ihned někde vyventilovat. Protože tohle byla opravdu jízda a u posledních cca 50 stran jsem asi zapomínala i dýchat jak jsem napjatě čekala co se stane dál a jak se vlastně všechno vyvine. Ale vezmeme to hezky od začátku. K příběhu se vracíme v podstatě tam kde jsme ho v předchozím dílu opustili. Začátek je na rozjezd trošku pomalejší a spíše se zde řeší intriky a politika, ale nenechte se mílit i ta je v tomhle světě dost drsná a krutá. Opravdu klobouk dolů nad tím, že autorka zvládla z Ymiry udělat takového mistra lstí a že se sama nezapletla do sítě jejích intrik. Přestože královna divoženek může působit jako naprostý šílenec má všechny svoje tahy promyšlené do naprostého detailu a svým způsobem je spíš šíleně geniální. Člověk neví jestli má její postavu milovat proto jak je energická a nepředvídatelná a nebo nenávidět, za to jaké rozhodnutí činí. Ostatní postavy jsou taky skvěle zpracované a jednotlivé charaktery jsem si užívala. Samozřejmně postava Isarell je skvělá a hrozně se mi líbí celkový vývoj té postavy, který mě i ostatní postavy v knize dost překvapuje. Nesmím opomenout ani Bastiena, kterého bych označila za toho pravého rytíře. Přesně někoho takového si představím, když někdo vyprávý o rytířích u kulatého stolu a tak podobně. Jeho povaha je protipólem všem těm intrikářům, kteří jeho a Isarell obklopují. Promyšlenost celého toho světa ve kterém se příběh odehrává a jednotlivých ras, které se zde nachází je naprosto neuvěřitelný a opravdu do detailů propracovaný což si neuvěřitelně užívám. Přestože je ten svět opravdu krutý a drsný zároveň je na něm něco úžasného co vás naprosto uchvátí. No a zakončení příběhu bylo naprosto fenomenální. Opravdu jsem jen bez dechu čekala jakým směrem se děj otočí a co bude následovat. Strašně moc bych chtěla poděkovat autorce za možnost si tuto knihu přečíst, protože tohle bylo ještě lepší než první díl. Takže pokud už máte dost uhlazených vílých fantasy a máte náladu na něco trochu drsnějšího, nepředvídatelného a živějšího rozhodně doporučuju si knihu přečíst.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    Ahoj, zdravím všechny # zavislaky a zavislacky. V rámci # autorské štafety od samotné autorky Kristina Waagnerová dočetla druhý díl zvaný DOTEK VIATARU⭐⭐⭐⭐⭐ 492 stran Plných napětí, nádechu erotiky, romance, akcí, ale i trochu té krutosti tu také nechybí a jak by ne? Ano. 📚Tato kniha se řadí mezi tzv. fantasy. ALE DOST DOBRÉ FANTASY OD ČESKÉ AUTORKY!!!! 👍👍 👍A to jako fakt!!!! 👍👍Spadla mi brada při přečtení až do samotného konce. ANOTACE 📚 Sarrei se vydávají na lov a jdou po elitních jorreiskych rytířich. Sitterdal vyhlašuje misi s naprosto bizarním cílem.🧙‍♀️🧙‍♀️🧙‍♀️ Nikdo příčetný by ji dobrovolně nepřijal. ALE od čeho jsou tu divozenky se svou šílenou královnou v čele, že? Isarell s Bastienem jsou opět ponoření do Ymyrinych intrik - vyvaznou z nich i podruhé nebo se tentokrát utopí? ☠️☠️ Konečně se Isarell podařilo po mnoha tvrdých soubojích získat titul princezny. S tímto titulem nabyla i majetek s ním i poddané a sloužící, vojsko a také získala do svých služeb Bastiena. Ten v bojích získal titul stříbrného rytíře jorrei.🦹‍♂️🦹‍♂️🧝‍♀️ Dlouho si však tuto společně získanou bratrskou lásku neužili a jsou vystavení nebezpečí v podobě krutých monster ve Stínu, kam byli společně vysláni na misi díky královně divozenek a její úmluvy ze Siterdalem. Křehká, leč dobře vycvicena princezna se nebojí ničeho. Bojí se jen o život svého přísezného bratra Bastiena. Ten díky svým nabitým schopnostem dokáže také skolit mnoho protivníků, ale dokáže přemoci úplně všechny???? 🤔🤔🦹‍♂️ A dokáže to i Isarell, kterou sama královna prověřila tak těžkým úkolem???? Ustoji všechny boje na život i na smrt??? ⭐⭐⭐⭐⭐5 z 5 A doporučuji. Doufám, že ještě o této autorce Kristina Waagnerová uslyšíme. A ještě jednou děkuji, že jsem se mohla zúčastnit a knihu si přečíst.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Hypšová registrovaný uživatel

    Naprosto úžasné a dokonalé. Nemohla jsem se odtrhnout zvlášť v poslední třetině knihy. Miluju fantasy a tahle série se mi dostává čím dál víc pod kůži.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Janča - Knizninadsenec registrovaný uživatel

    Wow. Tak tohle bylo... Wow. První díl byl naprosto senzační, ale druhý ho předčil. Tolik emocí... A ten děj byl silný, četla jsem se za tajemným dechem a přála si, aby to dali a ustáli. Neskutečné tréningy, boje, ale také intriky, úkoly a ztráty. Příběh je plný očekávání, přátelství, oddanosti, ale také bojů - děsivý, tvrdý a nelítostný. V příběhu se událo mnoho, co jsem si ani nedokázala představit. Wow. Opravdu hodně překvapení. Asi budu chvilku vnitřně rozdýchávat hodně událostí, ztrátu velmi oblíbené postavy. Je tam hodně těch špatných postav a temných, málo hodných. I když, to asi záleží na úhlu pohledu. Každopádně se ještě rozmýšlím... Zda jednu zásadní a výše postavenou, za její rozhodnutí nenávidím. Příběh byl opravdu neskutečný, děje se tam toho mnoho. A osobně jsem z knihy nadšená, i když toho teď teda mám v hlavě hodně s čím se vyrovnat. Tajně doufám, že přeživší postavy dojdou dobrého konce. Tedy ty, co si to zaslouží. Pár si jich zasluhuje kopanec do zadku, za svou unáhlenost. Isarell držím palce. V příběhu je mnoho bytostí a cestování po říších. Za mě doporučuji, je to opravdu zajímavý příběh, který vás vtáhne do sebe. Hodně překvapivý, nepředvídatelný.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Vajsarová registrovaný uživatel

    Prvních pár stránek si mě ihned získalo. Po tom, co jsem se prokousala popisem postav a okolí, jsem zbytek knihy přečetla jedním dechem. Jdu okamžitě objednat druhý díl

    E-kniha, E-knihy jedou, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda