Taťána Gregor Brzobohatá*Trnava, Slovensko, 1987

Taťána Gregor Brzobohatá (roz. Kuchařová) je česká tanečnice, herečka a modelka. Kdo by neznal tuto českou Miss 2006, která se jako první Češka stala také Miss world. Je manželkou sympatického hudebníka Ondřeje Gregor Brzobohatého a zakladatelkou Nadace Krása pomoci, která pečuje o seniory. Především je ale také autorkou své debutové publikace Pokračování příště… (2021), která slibuje okouzlit, poučit i inspirovat. Toto motivační čtení nebude jen o kráse a stylu, ale odhalí nám celý „backstage“ Tániných dosavadních úspěchů a dobrodružství. Těšme se!

Narodila se ve slovenské Trnavě, ovšem vyrůstala v českém Opočně.

V červnu 2008 založila Nadaci Krása pomoci, která je zaměřena na mezigenerační vztahy, stárnutí populace a pomoc seniorům. Podporuje projekty, které umožňují seniorům vést důstojný život v domácím prostředí a s profesionální péčí. V roce 2015 prezentovala činnost své nadace na půdě OSN v New Yorku a Ženevě.

Svůj vztah s Ondřejem Brzobohatým oznámili veřejnosti na filmovém festivalu v Karlových Varech roku 2013. Svatba proběhla tři roky poté v bazilice u pražského Strahovského kláštera.

Jako úřadující Miss World se zapojila do řady humanitárních projektů českých i světových, např. v USA, Vietnamu či Mexiku. Sama iniciovala vznik sympatické Nadace Krása pomoci, která si klade za cíl pomáhat seniorům. Od roku 2017 je ambasadorkou Cílů udržitelného rozvoje v rámci OSN.

Stala se tváří mnoha světoznámých značek, jako Dior, Oriflame, Dermacol nebo Adidas. Spolupracovala například s módními magazíny Elle, Cosmopolitan či InStyle. Její mateřskou agenturou je modelingová agentura Scouteen.

Založila vlastní kolekci Iconic by Tatiana, v rámci které propaguje kvalitní čokoládu pro každou čakru, výběrovou edici kávy anebo exkluzivní svíčky. A kromě toho všeho přináší také svou osobní knižní zpověď s názvem Pokračování příště… Bezpochyby tato četba inspiruje a motivuje každou mladou dámu!

Znáte ty stavy, kdy se chcete ze všeho vypsat? Kdy se na chvíli zastavíte, zpětně se díváte na svůj život a říkáte si: „To je teda nářez! Tohle všechno jsem zažila?“

 Roku 2013 účinkovala v oblíbené elegantní taneční show Stardance, kde s partnerem Janem Onderem dotančili až na druhé místo. Zahrála si rovněž ve videoklipu Justina Timberlakea pro píseň Fascinated. Prestižní žebříček Forbes „30 pod 30“ ji v roce 2014 zařadil mezi jednu z nejvlivnějších mladých lidí u nás.

Můžete ji vidět v českém filmu Donšajni od skvělého režiséra Jiřího Menzela či v populárním hudebním seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde se výrazně objevil také její budoucí choť Ondřej Brzobohatý.

Roku 2015 dosáhla přímo na roli hlavní ve filmu Správnej dres. Objevila se také v zahraničních relacích, například v kanadském seriálu Tag Series či hojně sledovaném čínském pořadu pro mládež Day Day Up.

Byla čestným hostem mnoha zahraničních společenských akcí. Předávala například hlavní cenu na britských TV Awards v Londýně, reprezentovala Česko na světové výstavě Expo 2010 v Šanghaji, opakovaně navštívila filmové festivaly v Cannes, Benátkách i Dubaji.

Setkala se s proslulým králem všech sportovců Arnoldem Schwarzeneggerem. U příležitosti 25. výročí sametové revoluce byla představena Madeleine Albrightové jako lídr mladé generace a veřejně přečetla osobní dopis Václava Havla napsaný jeho ženě Olze.

Seřadit:

Co hledáte?

Stav

Dostupnost

Vazba

Formát audioknihy

Míra poškození

Hodnocení

Knihy autora

Náš Dobrobot tu nic neobjevil …

Máme pro vás návrh.

Upravte si parametry filtrace

Zkuste využít vyhledávání

Podívejte se do Doporučujeme či Bestsellerů

dobrobot

Ani to nepomohlo? Napište nám na poradime@knihydobrovsky.cz nebo na Facebook. Prověříme to.

Seřadit:

Co hledáte?

Stav

Dostupnost

Vazba

Formát audioknihy

Míra poškození

Hodnocení