Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy Kolektiv

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Kolektiv

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Učebnice ( pevná vazba )

Do košíku

133 Kč s DPH

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.  

Tajemství Radka Třeštíková Čtivý a napínavý román od Radky Třeštíkové odhalí nejedno Tajemství... Více informací

Popis

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Idea Servis
datum vydání
1.01.2006
isbn
978-80-85970-53-1
ean
9788085970531
Jazyk
čeština
Počet stran
63
Vazba
pevná vazba
Hmotnost
197 g

Jak si vede v knihy Dobrovský?

60597. v e-shopu | 56891. minulý týden

24. v Gastronomie | 22. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora