Young ELI Readers 4/B2: Emma + Downloadable Multimedia
Young ELI Readers 4/B2: Emma + Downloadable Multimedia - Jane Austenová Nedostupné

Young ELI Readers 4/B2: Emma + Downloadable Multimedia

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Horké mléko

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Horké mléko

Emma + CD audioAbout the series: The series Young Adult ELI Readers is divided into 6 levels according to the language level of the readers. It's in line with the indications of the Common European Framework of Reference for Language and comprise useful language certification exercises. This ensures that learners will meet language and structures… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+31)

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Emma + CD audioAbout the series: The series Young Adult ELI Readers is divided into 6 levels according to the language level of the readers. It's in line with the indications of the Common European Framework of Reference for Language and comprise useful language certification exercises. This ensures that learners will meet language and structures they have already studied or which are commensurate with their level, making reading an achievable, enjoyable and stimulating experience.Stages:Stage 1 Elementary (600 headwords) A1Stage 2 Pre-Intermediate (800 headwords) A2 KETStage 3 Intermediate (1000 headwords) B1 PETStage 4 Upper intermediate (1800 headwords) B2 FCEStage 5 Advanced (2500 headwords) C1 CAEStage 6 Profi ciency Unabridged Texts C2 CPEAbout Emma + CD audio:Stage 4: B2 FCEPlot:Emma Woodhouse is beautiful, rich, intelligent, and snob. She says she will never marry, but loves matchmaking and is determinated to find a suitable husband for her friend Harriet. However, her imagination often leads her to make mistakes, creating problems for both herself and the people around her. The beauty of the novel is how the author manages to make the reader love Emma as much as she did.The book contains: -The Before You Read Activities section contains pre-reading activities.-The text is divided into chapters and is equipped with a glossary at the bottom of each page.-The After-Reading Activities section, at the end of each chapter, eases memorization and comprehension and rounds off with one or more Pre-Reading activities to pre-teach the vocabulary and structures in the subsequent chapter.-Useful dossiers focussing on culture and the author are supplied in the classics series.-The Test yourself section offers activities which take into account the whole story.-Syllabus.

Sdílet 0

Nakladatel
ELI
Rozměr
210 x 211 x 11
jazyk
angličtina
Počet stran
110
Vydání
1
isbn
978-88-536-2483-3
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.03.2018
ean
9788853624833

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 46 hodnocení čtenářů

29× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Aríka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jane Austenová a její tvorba, co k ní říct? Obdivuji autorky, že něco takového dokázala napsat. Její knihy jsou reálné, to opravdu obdivuji. Kniha je čtivá, poutavá a vy se dostanete na konec ani nevíte jak. Postavy byly moc dobře popsané a nebyly nesympatické. Popis prostředí byl jako vždy perfektní. Knihu doporučuji všem, je to klasika, stejně jako Pýcha a předsudek. Ačkoliv kniha na Pýchu a předsudek, dle mého, nemá, i tak má své kouzlo, které mně učarovalo.

    Přečíst více
  • Kristýna Černocká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pěkné si přečíst knížku, kde žena není tou typickou slabou ženou, která se musí spoléhat jenom na muže, ale dokáže to sama. Krásný příběh. Doporučuji!

    Přečíst více
  • Atlantis registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Lepší z Austenových knih, rozhodně zapamatovatelná díky aktivní a nezávislé hrdince, které to postavení umožňuje. Že se jí to její pletichaření vymkne z rukou a málem přijde o všechno, to jí jen prospěje. A ačkoli to není klasická autorčina hrdinka a svými činy nevzbuzuje moc sympatií, člověk jí stejně fandí.

    Přečíst více
  • Petra registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Hlavní hrdinka mi trochu nesympatická byla, to musím uznat, nakonec je to ale příjemná četba.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Na rozdíl od jiných knih Jane Austen se mi tato kniha nečetla příliš dobře. Děj byl rozvleklý, často se motal neustále dokola. Četla jsem jednou a vím, že naposledy.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora