5.0 z 5 hvězdiček
kniha294 Kč
Běžně 329 Kč
Kniha ( pevná vazba )
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její… Přejít na celý popis
Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
4 z 5 hvězdiček Stýv registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Návrat voňavých vzpomínek - už aby začal další letní cyklo-puťák po Francii :-)
Kniha, Argo, 2015, 9788025714713
5 z 5 hvězdiček Jana Krejsová registrovaný uživatel
Super kniha, bezva recepty
Kniha, Argo, 2015, 9788025714713
4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel
Četla se dobře, ale v podstatě je to kuchařka.
Kniha, Argo, 2015, 9788025714713
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.