0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba401 Kč
Běžně 448 Kč
Kniha
Je maso nutné pro naši stravu? Snad nejčastěji diskutovaná otázka z oblasti výživy, kterou se stále zabývá mnoho odborných institucí. Pokud se podíváme na historii člověka, byla potřeba masa a ryb pro rozvoj lidských zdrojů velmi důležitá. Stále se však setkáváme s velkým množstvím lidí, kteří živočišné produkty do svého jídelníčku z různých… Přejít na celý popis
On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací
Je maso nutné pro naši stravu? Snad nejčastěji diskutovaná otázka z oblasti výživy, kterou se stále zabývá mnoho odborných institucí. Pokud se podíváme na historii člověka, byla potřeba masa a ryb pro rozvoj lidských zdrojů velmi důležitá. Stále se však setkáváme s velkým množstvím lidí, kteří živočišné produkty do svého jídelníčku z různých důvodů nezařazují. Z nutričního hlediska vyvstává otázka, zda vegetariánská nebo dokonce veganská strava může splnit požadavky na dostatečnou výživu sportovce. Zda lze získat dostatek svalové hmoty a mít dostatek železa i dalších důležitých látek, potřebných pro sportovní výkon. Autorka, sportovní výživová specialistka, popisuje, jak si udržet kondici a zdraví se stravou rostlinného původu, poradí s několika důležitými detaily této stravy, ukáže, jaké jsou výhody a nevýhody, ale i potenciální rizika sportujících vegetariánů a podělí se s vámi o mnoho užitečných rad a také receptů na vhodná a dobrá vegetariánská a veganská jídla.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.