Půlnoční kroniky: Řeka času (Defekt)
Půlnoční kroniky: Řeka času (Defekt) - Laura Kneidl,Bianca Iosivoni Nedostupné

Půlnoční kroniky: Řeka času (Defekt)

Součástí série: Půlnoční kroniky 4. díl z 6

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce poškrábaný a lehce pomačkaný přebal, naražený a nepatrně odřený hřbet, lehce poškrábané ořezy stran, lehce zažloutlé strany.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ona už ho nechce milovat. Ale on netouží po ničem jiném než ji získat zpátky.Půlnoční kroniky pokračují.V Den krveprolití přišla Ella o to nejcennější ve svém životě – a všechno zlé, co se tehdy stalo, si dává za vinu. Od té doby už není nic, jak kdysi bývalo. Jediné východisko z těžké situace vidí zdrcená Soul Huntress v útěku do Prahy, pryč od… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

Popis

Ona už ho nechce milovat. Ale on netouží po ničem jiném než ji získat zpátky.

Půlnoční kroniky pokračují.

V Den krveprolití přišla Ella o to nejcennější ve svém životě – a všechno zlé, co se tehdy stalo, si dává za vinu. Od té doby už není nic, jak kdysi bývalo. Jediné východisko z těžké situace vidí zdrcená Soul Huntress v útěku do Prahy, pryč od všeho a všech, daleko od vzpomínek, které ji trápí.

Ale pak se před ní objeví ten, na něhož se ze všech sil snaží zapomenout: Wayne McKinley. Wayne, její kdysi nejsladší tajemství, se nyní zdá být pouhou bolestnou vzpomínkou a ona neví, jak se s jeho nečekanou přítomností vypořádat. Elle však nezbývá nic jiného než ho požádat o pomoc a spolupracovat s ním, aby napravila chybu, kterou, jak je přesvědčená, udělala v Den krveprolití. A přitom musí vzít v potaz riziko, že její city k tomuto lovci mohou s každou společně strávenou minutou sílit.

Sdílet 0

Nakladatel
Red
Hmotnost
496 g
isbn
DEF0000033976
Počet stran
384
datum vydání
26.04.2023
ean
DEF0000033976
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Všechny díly se čtivostí i kvalitou drží na podobné úrovni. Za to jsem vděčná, protože nesnáším vycpávkové díly, kdy se nic neděje a autor jen uměle natahuje sérii. Zde se pořád něco odehrává. Kvituji fakt, že příběh se s každou další knihou přirozeně zamotává, ale zároveň nám nezapomíná poskytovat průběžné odpovědi na naše zvídavé dotazy. Romantická i fantaskní linka je za mě opět v perfektní rovnováze, přičemž závěrečná bitva nezklamala. Epický boj o holé přežití mě navnadil na další pokračování a už se těším, až se do této dimenze zase vrátím.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 37 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pokračování v Pražské základně kde zůstáváme s Ellou. Ella je taková dobrá dušička, která i přesto, že je lovkyně tak ji nechybí cit k duchům které posílá pryč. V Praze zůstala aby se dokázala vyrovnat se ztrátou otce a parťáka. Bohužel pro ni za ní přijede Wayne, který je velký dobrák a sympaťák. Oba jsou zlomení ale musí spolupracovat. Tento díl je napsaný hezky, moc se mi líbila říše Marjorie bylo to také zpestření a vlastně i velký šok. Vlastně té knize nic nechybělo romantika, zvraty, velký souboj, smutek to vše se u mě dostavilo. Je to opravdu hezká série a těším se na další díl. Obrovské plus za mě je, že se zdržujeme v Praze.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 5 z 5 hvězdiček _Sandrulinka_ Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Já tuhle sérii naprosto miluju ❤️ doporučuju všem, kteří mají rádi romantiku a fantasy zároveň, kteří mají rádi trochu napětí a dobrodružství ❤️ Musím přiznat, že mi ukápla i slza. Bylo to prostě wow ❤️ Doma na mě čeká i 5 díl, který jsem dostala k Vánocům a určitě se na něho brzo pustím. Snad vyjde brzo i poslední a závěrečný díl. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 5 z 5 hvězdiček Adriana Valenčíková registrovaný uživatel

    5/5 ⭐️Tak tenhle díl půlnočních kronik byl prostě wow❤️. V tomhle díle jsem brečela , smála se a byla jsem strašně nervozni. Holky to fakt umí napsat dobře ❤️. Bylo tam hodně věcí co mě překvapilo a rozhodně se v brzký době vrhnu na další díl!

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Juřenová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Topka! Rozhodně doporučuju přečíst! Díl byl skvělý jako všechny 3 před tímto <3

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 4 z 5 hvězdiček Kristý @mala_knihomolka_ registrovaný uživatel

    Ve čtvrtém díle z šesti se setkáváme s nám už trochu známými lovci Ellou a Waynem. Už jsme se s nimi mohli setkat, ale zatím jen tak okrajově. V Řece času jsou však tito dva hlavními postavami a střídají se zde jejich pohledy, což mám ráda, protože se na děj můžeme podívat očima obou. Ella pomáhá na pražské základně (kam utekla před událostmi z minula) s přemnoženými duchy, když se zde znovu objeví i Wayne. Ten s ní má již určitou linku, ale ona si od něj snaží udržet odstup a tak tu máme nejen lovení a posílání duchů tam, kam patří, ale i romantickou linku. Ta se nám zamotá o další události, jež se v tomto dílu stanou, ale víc neřeknu, ať vám něco nevyzradím a máte se na co těšit. Úplně tu nebudu asi knihu rozebírat do detailů, protože je to již čtvrtý díl série a já vám nechci zkazit překvapení, zápletky atd., které na vás čekají, pokud se Půlnoční kroniky rozhodnete číst. Každopádně si myslím, že je skvělé to, že se děj odehrává z velké míry v Praze. Protože kolik zahraničních autorů umístí svoji fantasy knihu k nám do Prahy? Také velké plus za to, že na začátku knihy je opět shrnutí toho, co se stalo v předchozích a hlavně třetím dílu. Ono pokud nečtete hezky po sobě, ale hltáte ty díly hned jak vyjdou (máte můj obdiv jestli vydržíte dokud nevyjde celá série), pak tohle shrnutí rozhodně bodne. Na konci knihy je potom seznam všech postav a kdo je např. Blood hunter. Tyhle věci by měla mít každá fantasy série. Jak už jsem psala, máme zde především romantickou linku. Ta potěší čtenáře romantiky jako jsem já, protože je docela peprnější. Ovšem nějakou extra eroťárnu jako 50 odstínů v tom nehledejte. Půlnoční kroniky si u mě zatím drží takovou linii okolo 4 hvězdiček, díly nemají tendenci klesat, za což jsem ráda a těším se na poslední dva díly, které mi doufám doplní skládačku o chybějící dílky.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 4 z 5 hvězdiček Nikola Okřinová registrovaný uživatel

    Děj čtvrté knihy série Půlnoční kroniky se vrací zpátky do Prahy za Elle, která tu má práce víc než dost, protože mnoho let se v tomto městě neukázal žádný soul hunter. Wayn zamíří za Elle, po tom co ho nechala bez vysvětlení v Edinburghu. Společně potom přichází na záhadu mizejících bojovníků napříč Evropou. Knížka je opět velmi čtivá, rychle utíká a nechybí tam akce a spousta emocí. Myslím, že se určitě můžeme těšit na další díl.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 4 z 5 hvězdiček Kristy.Books registrovaný uživatel

    Po niekoľkých mesiacoch sme dostali šancu opäť sa vrátiť do sveta lovcov v štvrtej časti série Půlnoční kroniky. Tento diel je venovaný „novému páru“ – Elle a Wayneovi. Nie sú to úplne nové postavy, objavili sa už aj v minulých častiach, len boli viac v úzadí. Táto séria sa pre mňa od prvej časti nesie na približnej rovnakej úrovni, za čo som rada, lebo väčšinou sa mi pri sériách stáva, že každý ďalší diel sa mi zdá o niečo slabší ako ten predchádzajúci. Oceňujem, že na začiatku sa nachádzalo zhrnutie deja z trojky, vďaka čomu som si osviežila pamäť, a tak som sa dokázala rýchlejšie „chytiť“ a vniesť do deja. Řeku času som si teda opäť užila a po jej dočítaní sa už neviem dočkať ďalšej časti, keďže niektoré veci zostávajú naďalej dosť zamotané. Značná časť príbehu sa opäť odohráva v Prahe a prvé kapitoly sa časovo prekrývajú s udalosťami z trojky (sú však podané z iného uhľa pohľadu, takže sa nemusíte báť, že by ste zasa čítali to isté). Prelína sa tu minulosť s prítomnosťou, bolo tu pár návratov do minulosti, kde sme sa dozvedeli, ako sa vlastne začal tajný vzťah medzi Ellou a Waynom. Potom došlo k veľkému krviprelievaniu, pri ktorom sa pokazilo všetko, čo sa dalo... Obaja práve prechádzali ťažkým obdobím. Ella prišla o dvoch blízkych ľudí a neustále ju trápili výčitky svedomia, že ona prežila a nedokázala ich zachrániť. Wayne sa zasa ťažko zranil, celý jeho život sa prevrátil hore nohami a on nevie, čo so sebou. Ich vzájomné city neochladli, no obaja mali toľko vlastných problémov, až sa medzi nimi utvorila priepasť. Miestami to bolo dosť emotívne. Ella i Wayne mi boli sympatickí, obľúbila som si ich a držala som im palce, aby to medzi sebou urovnali a zároveň sa dokázali zmieriť s novou situáciou v ich životoch. Samozrejme, že ani tentokrát nechýbala „akčná“ zápletka. Navštívili sme svet duchov, ktorý skrýval nejedno prekvapenie. Všetko to vyvrcholilo na konci, keď došlo k veľkej bitke, kde išlo doslova o život. Romantika a fantasy tu boli opäť pekne vyvážené, takže za mňa spokojnosť.

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

  • 2 z 5 hvězdiček Soňa Nováková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čekala jsem od toho víc. Z celé série je to největší zklamání

    Kniha, Red, 2023, 9788027713585

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora