Poslední manželka (Defekt)
Poslední manželka (Defekt) - Karen Hamiltonová Nedostupné

Defekt

Stav Dobrý

Vada Lehce pomačkaný, lehce poškrábaný, lehce protržený a nepatrně našpiněný přebal, naražený hřbet, lehce našpiněné ořezy stran, několik zadních stran špatně oříznutých (horní okraje níže než u ostatních stran) a po horních okrajích potrhaných (nezasahuje do textu), lehce zažloutlé strany.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Od autorky mezinárodního bestselleru Dokonalá přítelkyně. Kdybyste mohli mít poslední přání, komu byste jej svěřili? Dvě ženy. Přání na smrtelné posteli. Spleť lží, pod jejíž tíhou se jim zbortí svět. Nina a Marie byly nejlepší přítelkyně – dokud Nině nediagnostikovali smrtelnou nemoc. Než zemřela, požádala Marii, aby jí splnila několik posledních… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

Popis

Od autorky mezinárodního bestselleru Dokonalá přítelkyně.

Kdybyste mohli mít poslední přání, komu byste jej svěřili?

Dvě ženy. Přání na smrtelné posteli. Spleť lží, pod jejíž tíhou se jim zbortí svět.

Nina a Marie byly nejlepší přítelkyně – dokud Nině nediagnostikovali smrtelnou nemoc. Než zemřela, požádala Marii, aby jí splnila několik posledních přání. Jedním z nich bylo, aby se kamarádka postarala o její rodinu – syna, dceru a manžela Stuarta.

Mýlila se však, když si myslela, že Marie je někdo, komu může věřit. Nina totiž netušila, že vším, po čem Marie kdy toužila, byl Ninin úžasný život, a že má Marie vlastní plány. A udělá cokoli, aby dostala, co chce. Marie má za to, že slib vůči rodině nejlepší přítelkyně může dodržet za vlastních podmínek. Po Ninině smrti převezme její roli a nastěhuje se k její rodině do impozantního venkovského domu.

Ačkoli má Marie nyní vše, po čem toužila, neustále ji sžírá pocit viny. Zanedlouho pak do schránky začnou chodit znepokojivé výhružné vzkazy od neznámého odesílatele.

Když se navíc po letech na scéně objeví Camilla, jejich společná přítelkyně ze studií, začnou se Mariiny plány postupně hroutit a pojme podezření, že za Camilliným návratem stojí temné úmysly. Neví však, že i Nina skrývala vlastní šokující tajemství, jež úzce souvisí i s Mariinou minulostí.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Hmotnost
42 g
isbn
DEF0000030457
Počet stran
360
datum vydání
26.07.2021
ean
DEF0000030457
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.2 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Miroslava Melenová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    To, že je hlavní hrdinka trochu ujetá, hráblá, manipulátorská, posedlá... To je jasné v podstatě hned. Postupně se ale ukáže, že v knize není jediná, kdo před ostatními něco skrývá a na jisté věci reaguje "neobvykle"... a víc už neřeknu, ať vám nezkazím počtení :).

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700035

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda