5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení… Přejít na celý popis
Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!
3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
2 z 5 hvězdiček Jakub registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Obsahuje pár zajímavostí, ale celkově jsem se nic moc nedozvěděl.
Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073903992
3 z 5 hvězdiček Miroslav Špadrna registrovaný uživatel
Knížka obsahuje řadu zajímavostí, ale čekal jsem přece jen trochu více.
Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073903992
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.