Jsem příliš mladá, abych zestárla
Jsem příliš mladá, abych zestárla - Alena Klenotová Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Jak si udržet vitalitu a zdraví po celý život? Jak z něj vytěžit maximum? Existuje spousta knih se „zaručenými radami“ jak omládnout a starat se o sebe. Málokterá z nich však vychází z natolik osobních a niterních zkušeností jako publikace Jsem příliš mladá, abych zestárla mezinárodně úspěšné stylistky a … Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak si udržet vitalitu a zdraví po celý život? Jak z něj vytěžit maximum? Existuje spousta knih se „zaručenými radami“ jak omládnout a starat se o sebe. Málokterá z nich však vychází z natolik osobních a niterních zkušeností jako publikace Jsem příliš mladá, abych zestárla mezinárodně úspěšné stylistky a vizážistky Aleny Klenot. Pokud máte pocit, že svůj život jen přežíváte a nikoliv prožíváte, je novinka z Nakladatelského domu Grada tím správným impulzem ke změně.

Alena Klenot žije přes 30 let v zahraničí, procestovala však celý svět. Několik měsíců žila v Asii, na Filipínách a v Hong Kongu. Navštívila Jižní Koreu a pracovala také v Austrálii. Díky svým zkušenostem získala návod na fyzickou i duševní vitalitu a mimo jiné také přehled, co se děje s ženami všude na světě, jak o sebe pečují a jaké mají názory na stárnutí. 

Ve své literární prvotině proto předkládá lékaři a životem ověřená fakta a zároveň vyvrací fámy, které se ke zdravému životnímu stylu vážou. „Pořádala jsem v Praze semináře a mnoho žen mi říkalo: Já bych přišla, ale nemám čas. Takže jsem se rozhodla, že určitě mohou číst a nemusí nikam chodit, abych jim objasnila velice zajímavou teorii bioidentických hormonů, které umí rozhodně zlepšit život. Anebo abych jim dala jen o nich vědět pro případ, když už se necítí jako dříve,“ vysvětlila autorka původ knihy. 

Kniha je zaměřena na ženy ve zralém věku, věnuje se otázkám jak elegantně stárnout a zachovat si krásu a pružnost do pozdního věku. Zaměřuje se na jídelníček, životní styl, líčení, cvičení a na psychickou pohodu žen.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
Rozměr
131 x 207 x 19
jazyk
čeština
Počet stran
296
Vydání
1
isbn
978-80-271-0671-4
Vazba
Knihy - paperback
datum vydání
9.02.2018
ean
9788027106714

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel

    Kniha mě nenadchla. Četla jsem to co už bylo mnohokrát napsáno. Jistě si tam každý něco najde, ale za mě nic moc.

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106714

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Souhlasím s názorem paní Jitky.

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106714

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda