Kmotr: Impérium Corleonů

Kmotr: Impérium Corleonů - Nedostupné
Značka
Cool Mini Or Not
jazyk
čeština
ean
38594054916736
Kategorie
Hry » Stolní hry » Deskové hry

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Vyšlete napříč městem své dony, konsiliéry, následovníky a gangstery! Vyšlete napříč městem své dony, konsiliéry, následovníky a gangstery!Ve hře Kmotr: Impérium Corleonů ovládají hráči rodiny soupeřící o nadvládu nad New Yorkem padesátých let. Vyšlete napříč městem své dony, konsiliéry, následovníky a gangstery. Vydírejte, vybírejte výpalné a získávejte potřebné nelegální zboží. Ovládněte jednotlivé městské čtvrti a získejte výhody, které nabízí. Podplaťte představitele města a získejte v nich mocné spojence. Vyřiďte zakázky pro Dona Corleoneho a získejte pomocnou ruku proti soupeřům.Obsah balení: 34 detailních figurek 1 figurka policejního auta 1 žeton koňské hlavy 45 žetonů vlivu 5 kovových kufříků 1 herní plán 12 dílků podniků 94 karet 120 karet bankovek 1 pravidlaUPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty nebo vdechnuty. Nebezpečí udušení. Obal není hračka, před použitím hračky ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení.

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Martin Janáč registrovaný uživatel

    Mě osobně hra svými mechanikami připomíná Blood rage. Téma je samozřejmě jiné a já ho ze hry cítil. Není nad to poslat pár gangsterů do řeky Hudson :-) Doporučuji hráčům ,kteří se nebojí konfliktu.

    Hra, Cool Mini Or Not, , 38594054916736

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda