Terapeutka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 239 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 239 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Thrillery, detektivky a horory

Znepokojivě ostrý vhled do nejtemnějších koutů nás samých, do našich rodin a našich vztahů Psycholožka Sara si nedávno otevřela soukromou praxi a s manželem, architektem Sigurdem, opravuje starý zděděný dům. Rekonstrukce se však kvůli nedostatku času i peněz vleče. Jednoho dne Sigurd vyrazí s kamarády na chatu. V pátek brzy ráno se doma se Sarou… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Znepokojivě ostrý vhled do nejtemnějších koutů nás samých, do našich rodin a našich vztahů

Psycholožka Sara si nedávno otevřela soukromou praxi a s manželem, architektem Sigurdem, opravuje starý zděděný dům. Rekonstrukce se však kvůli nedostatku času i peněz vleče. Jednoho dne Sigurd vyrazí s kamarády na chatu. V pátek brzy ráno se doma se Sarou rozloučí a dopoledne jí nechá v hlasové schránce vzkaz, že v pořádku dorazil na místo. Večer ale Saře volají manželovi kamarádi a vyzvídají, kam se Sigurd poděl. Na chatě se ho prý nedočkali.

Co se stalo a kdo z nich lže? V neútulném domě, kde nyní Sara zůstává úplně sama, se začínají dít podivné věci a Saře se zdá, že ji klame i vlastní paměť. Postupně zjišťuje, že svého muže vůbec neznala.

 –––

Výjimečně dobře napsaný psychologický thriller, který u mně navozuje atmosféru plíživého napětí — jak si tento žánr žádá.

— Kapprakt.se

 Terapeutka je jako skvěle promyšlená skládanka, v níž musí zapadnout na místo i úplně poslední dílek, aby se vyjevil celkový obraz. Rozuzlení příjemně překvapí. Nesmírně poutavé čtení.

— Verdens Gang

Prostřednictvím líčení Sářiných rodinných vztahů Helene Floodová prozkoumává zásadní témata morálky a etiky: vztah mezi potřebami jednotlivce a kolektivu, právo na život i otázku, kdo o bytí a nebytí může rozhodovat — pokud vůbec někdo.
 NRK

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Eliška Sochorová registrovaný uživatel

    Příběh mne nenadchl. Byla to spíš taková nudná rozvleklá záležitost. Absolutně chybělo jakékoliv napětí. Povím to tak, abyste pochopili všichni - pokud se musíte přemlouvat, abyste se ke knížce (a ještě s detektivní zápletkou) vrátili a četli dál, není to dobře ani trochu. Dočetla jsem cca po měsíci, mezitím jsem přečetla další dvě knihy. Závěr byl vykonstruovaný - během děje k němu nevedlo žádné vodítko, až pár stran před koncem jasné navedení čtenáře na cestu. Skoky do minulosti byly absolutně zbytečné a nudné. Přistihla jsem se několikrát, že přeskakuji. Bohužel.

    Kniha, Host, 2020, 9788027503698

  • 4 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Knizka je poutavě napsána a az do konce jsem vlastne ani netusila jak to dopadne

    Kniha, Host, 2020, 9788027503698

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 239 Kč Nápověda