Nebe v kleci E-kniha
Nebe v kleci - Christine Leunensová Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Jaká je hranice mezi láskou a nenávistí? Literární inspirace jednoho z nejoceňovanějších filmů loňského roku Králíček Jojo, který získal Oscara za nejlepší adaptovaný scénář. Desetiletý Johannes, nadšený člen Hitlerjugend, žije ve velkém domě ve Vídni. Jednoho dne zjistí, že jeho rodiče ukrývají za falešnou zdí židovskou dívku jménem Elsa.… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jaká je hranice mezi láskou a nenávistí?
Literární inspirace jednoho z nejoceňovanějších filmů loňského roku Králíček Jojo, který získal Oscara za nejlepší adaptovaný scénář.

Desetiletý Johannes, nadšený člen Hitlerjugend, žije ve velkém domě ve Vídni. Jednoho dne zjistí, že jeho rodiče ukrývají za falešnou zdí židovskou dívku jménem Elsa. Johannes je upřímně otřesen. Postupně se ale jeho počáteční hrůza mění v zájem, následně v lásku a nakonec v posedlost. Jeho rodiče ale jednoho dne zmizí a Johannes si uvědomí, že je jediný, kdo o Elsině přítomnosti v domě ví, a je tudíž zodpovědný za její přežití.

Mezi mladými lidmi vzniká zvláštní vztah, jsou si navzájem manipulátory i manipulovanými. Johannes se obává konce války, protože s ním by přišel o Elsu i jejich vztah. O vztah, jenž se zmítá mezi vášní a posedlostí, závislostí a lhostejností, láskou a nenávistí.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Zimová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Neobyčejně působivá kniha od které se nejde odtrhnout. Velmi mě chytla za srdce a ráda si ji znovu přečtu.

    Kniha, Jota, 2020, DEF0000034547

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda