Malý buddha a vesmír E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Rozkošná směs romantiky, moderních technologií a věčnosti Malý buddha a vesmír je epický příběh transformace. Najdete v něm dobrodružství, legraci i vhledy. Ukazuje, že dokonce i buddhové, tedy ti, kdo dosáhli nejvyššího bodu vědomí, se musejí neustále pohybovat a rozvíjet. Buddha dávné historie odpočívá ve svém klidném himálajském příbytku v… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rozkošná směs romantiky, moderních technologií a věčnosti

Malý buddha a vesmír je epický příběh transformace. Najdete v něm dobrodružství, legraci i vhledy. Ukazuje, že dokonce i buddhové, tedy ti, kdo dosáhli nejvyššího bodu vědomí, se musejí neustále pohybovat a rozvíjet.

Buddha dávné historie odpočívá ve svém klidném himálajském příbytku v Šambale, když tu obdrží vzkaz: Čaraivéti, jdi stále dál. Náš hrdina se tedy vydává na dobrodružnou cestu, během které je nejprve za pomoci kombinace nových technologií a kouzel proměněn v malého chlapce, buddhu v dětském těle. V této podobě se setkává s moderním světem, obnovuje stará přátelství a nachází nová, a stává se obětí kletby, jež je ozvěnou dávné minulosti... Jeho nejlepší přítel, Opičák, se pak vydává na pouť za uzdravením, při které zcestuje celý svět.

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
447
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda