Darker (SK)

Autor E.L. James

E-kniha
Darker (SK) - E.L. James Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

PREŽITE EŠTE RAZ VÁŠNIVÝ PRÍBEH PÄŤDESIATICH ODTIEŇOV TEMNOTY, TENTORAZ  Z POHĽADU CHRISTIANA GREYA, VYROZPRÁVANÉHO JEHO VLASTNÝMI SLOVAMI. VNIKNITE DO JEHO UTRÁPENEJ DUŠE, JEHO MYŠLIENOK I SNOV. E L James sa vracia do sveta Päťdesiatich odtieňov, odkrýva ďalšie pikantnosti a úskalia tohto ľúbostného príbehu, ktorý… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

PREŽITE EŠTE RAZ VÁŠNIVÝ PRÍBEH PÄŤDESIATICH ODTIEŇOV TEMNOTY, TENTORAZ  Z POHĽADU CHRISTIANA GREYA, VYROZPRÁVANÉHO JEHO VLASTNÝMI SLOVAMI. VNIKNITE DO JEHO UTRÁPENEJ DUŠE, JEHO MYŠLIENOK I SNOV.

E L James sa vracia do sveta Päťdesiatich odtieňov, odkrýva ďalšie pikantnosti a úskalia tohto ľúbostného príbehu, ktorý nadchýna milióny čitateľov na celej zemeguli.

ICH OHNIVÁ, ŠTEKLIVÁ AFÉRA sa skončila zlomenými srdcami a vzájomným obviňovaním, no Christian Grey je načisto posadnutý Anastasiou Steelovou a nedokáže na ňu zabudnúť. Aby ju získal späť, rozhodne sa potlačiť svoje najtemnejšie túžby i potrebu riadiť druhých, a ľúbiť Anu tak, ako si to želá ona.

Lenže trauma z detstva ho naďalej sužuje. Okrem toho vysvitne, že Anin intrigánsky šéf Jack Hyde ju chce pre seba. Dokáže Christianov dôverník a terapeut Dr. Flynn pomôcť svojmu klientovi čeliť démonom, s ktorými zápasí? Alebo ho panovačná povaha Eleny, ktorá Christiana kedysi zviedla, a chorobná oddanosť Leily, jeho bývalej subky, stiahnu späť do minulosti?

Ak aj Christian opätovne získa Aninu priazeň, môže niekto s takou čiernou a boľavou dušou, ako je tá jeho, dúfať, že si ju udrží?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
slovenština
Počet stran
552
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora