První z vítězných děl velké povídkové soutěže je on-line!

První z vítězných děl velké povídkové soutěže je on-line! - titulní obrázek

Velká povídková soutěž byla skutečně ohromná. Přišly nám stovky příběhů, mezi kterými jsme museli vybrat pouze hrstku nejlepších. Některým nebylo těžké odepřít účast v dalším kole, jindy jsme zatlačili slzičku při vyřazení oblíbené povídky někým z početné poroty. Proces to byl dlouhý, náročný, ale i krásný a inspirativní. Dnes konečně přišel den, kdy se s vámi o první z 25 vítězných kousků podělíme.

 

 

Poslední den Lindy Legrand na Zemi je příběh o jednom svéhlavém starci, nenaplněné lásce, vzpomínkách a rodinných vztazích. Autorkou je Lucie Nováková, kterou ve vlastní tvorbě nejvíce ovlivnila J. K. Rowlingová.

Všech 25 vítězných povídek postupně zveřejníme v kategorii Povídky zdarma. Zde také najdete další skvělé povídky jako například Dortík od Josefa Königa, V odstavném pruhu od Adama Pýchy a spoustu děl od Tajemného autora, jak už název kategorie napovídá, zcela bezplatně.

Jak si povídky stáhnu?

  •  Stačí se přihlásit (popřípadě registrovat) do svého účtu na Knihy Dobrovský ↓

 

  • Až si vyberete příslušnou povídku, stačí kliknout na „Přidat do e-knihovny“ ↓

přidat do e-knihovny

  • Pak se proklikněte do vaší knihovny ↓

moje knihovna

  • V e-knihovně potom najdete příslušnou povídku, odkud si ji můžete stáhnout do elektronického zařízení ve formátu PDF, ePUB či mobi. ↓

stahovani

» Chci se podívat na povídky zdarma «

Mohlo by vás zajímat

4.1 z 5 hvězdiček

E-kniha

JEDNO Z VÍTĚZNÝCH DĚL VELKÉ POVÍDKOVÉ SOUTĚŽE  Vezmeme jednoho svéhlavého starce, přilijeme nenaplněnou lásku a pořádně zamícháme....

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty