Život v zahradě E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Mezi záhony lze kromě plevele a cestiček najít také inspiraci, štěstí a občas i spisovatele.  Penelope Lively je nejen oceňovanou spisovatelkou, ale také náruživou zahradnicí. V knize Život v zahradě se obě její vášně propojují: vzpomíná na život strávený v zahradách, ať už během svého dětství v Káhiře, na… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezi záhony lze kromě plevele a cestiček najít také inspiraci, štěstí a občas i spisovatele. 

Penelope Lively je nejen oceňovanou spisovatelkou, ale také náruživou zahradnicí. V knize Život v zahradě se obě její vášně propojují: vzpomíná na život strávený v zahradách, ať už během svého dětství v Káhiře, na babiččině zahrádce v Somersetu, nebo ve svých vlastních zahradách v Oxfordshiru a Londýně. A zároveň si vybavuje všechny záhony, na které narazila při svých toulkách po světové literatuře. 

Život v zahradě je okouzlující kniha, z níž téměř cítíte vůni starého papíru a mokré hlíny. Na stránkách se střídají příběhy spisovatelů a umělců, kteří si stejně jako Penelope Lively nedokázali představit život bez záhonů, květin a bujných keřů, s autorčinými vlastními vzpomínkami, úvahami a postřehy o literatuře, zahradničení a dalších životních radostech. Českého čtenáře může zaujmout, že mezi autorčiny nejoblíbenější knihy s touto tematikou patří Zahradníkův rok Karla Čapka. 

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Dana Gregorová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavě napsaná kniha o lásce k zahradničení, odrážející se v dílech výtvarných i literárních, jejichž autoři sami také zahradničili. Potěšilo mě, že spisovatelčiným oblíbencem je Karel Čapek a jeho Zahradníkův rok.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777881

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora