Správné otázky

Autor Debbie Ford

Správné otázky - Debbie Ford Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Každý den stojíme před mnoha rozhodnutími, která ovlivňují náš život. Některá jsou méně významná a mají dopad jen na několik příštích minut, hodin nebo dnů, jiná mohou změnit celou naši budoucnost. Každá volba, ať už je jakkoli závažná nebo triviální, snadná nebo obtížná, má v konečném důsledku dopad na směřování našeho života. To, jestli zvolíme… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

Popis

Každý den stojíme před mnoha rozhodnutími, která ovlivňují náš život. Některá jsou méně významná a mají dopad jen na několik příštích minut, hodin nebo dnů, jiná mohou změnit celou naši budoucnost. Každá volba, ať už je jakkoli závažná nebo triviální, snadná nebo obtížná, má v konečném důsledku dopad na směřování našeho života. To, jestli zvolíme správně rozhodne, zda nás čeká zklamání nebo mimořádně krásny´ život. Ke správným rozhodnutím se potřebujeme správně ptát - a právě k tomu vám pomůže tato kniha.

Sdílet 0

Nakladatel
Synergie
Rozměr
119 x 170 x 15
isbn
978-80-7370-361-5
Počet stran
159
datum vydání
27.07.2016
ean
9788073703615
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Petříčková registrovaný uživatel

    Na této knize nelze nalézt nevýhody. Četla se mi úplně sama, nešlo se od ní odtrhnout. Snad ani není potřeba, aby byla rozsáhlejší. Ten základ, to důležité, to, co si z ní čtenář odnáší, tu je psáno, dáno. Skvělý překlad, čtivost a úplně zásadní desítka otázek, které opravdu v člověku dokáží spustit obyčejnou, leč nesmírně cennou psychoanalýzu. Zároveň ukazuje, jak a kde cítit své odpovědi a jak rozeznat i strachy, škodiče, různé zábrany, které nám často brání i jenom žít a prožívat svůj život.

    Kniha, Synergie, 2016, 9788073703615

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Němcová registrovaný uživatel

    Je to úžasná knížka, krásně se čte a posouvá vás dál. Čtení je snadné. Knížka je stručná a výstižná. Doporučuji, pokud se chcete v životě posunout nebo toužíte po seberozvoji. Což spolu úzce souvisí.

    Kniha, Synergie, 2016, 9788073703615

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda