Největší obchodník na světě

Autor Og Mandino

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kým jste dnes, to není důležité. Z tohoto světového bestselleru se dozvíte, jak změnit svůj život pomocí starých svitků a tajemství, která ukrývají. Každá generace po sobě zanechá svou moudrost v různých písemnostech. Některé z nich mají moc změnit život čtenářů i po mnoha letech. Tato kniha je jednou z nich. Legenda o Hafidovi, chlapci,který se… Přejít na celý popis

Rafael Santandreu: Jak si zbytečně nekomplikovat život Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Osvojte si nové vzorce a návyky, které vám mohou pomoci k tomu, abyste se stali klidnými, šťastnými a optimistickými lidmi. Více informací

Popis

Kým jste dnes, to není důležité. Z tohoto světového bestselleru se dozvíte, jak změnit svůj život pomocí starých svitků a tajemství, která ukrývají. Každá generace po sobě zanechá svou moudrost v různých písemnostech. Některé z nich mají moc změnit život čtenářů i po mnoha letech. Tato kniha je jednou z nich. Legenda o Hafidovi, chlapci,který se staral o velbloudy, je stará více než dva tisíce let. Aby prokázal své schopnosti, Hafid je svým pánem, mocným obchodníkem a majitelem mnoha karavan Patrosem, poslán z Betléma, aby prodal pouze jedny šaty. Jemu se to nepodaří, tak alespoň ze soucitu pláštěm zahřeje novorozeně v jeskyni poblíž hostince. Hafid se ke karavaně vrací s hanbou, ale doprovází ho jasná hvězda, která mu září nad hlavou. Patros si to vysvětlí jako znamení bohů a dává Hafidovi deset starověkých svitků, které obsahují všechnu moudrost, kterou chlapec potřebuje, aby naplnil všechny své ambice. Pokud chcete vědět, jaká moudrost se v nich ukrývala, je kniha určená právě vám.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
128
ean
9788075858047
datum vydání
22.11.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 12 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lea registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla jedním dechem, nádherný příběh s úžasnými doporučeními nejen pro obchod i pro život ...... Doporučuji každému jí mít doma a čas od času se k ní vrátit.....

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904814

  • 5 z 5 hvězdiček Václav Hofman registrovaný uživatel

    Já jako malý čtenář ,spíše píšu ,jsem knihu přečetl jedním dechem také ! Doporučuji i těm kteří nemají v srdci boha,ale tahle kniha jim změní postoj i chápání !

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904814

  • 5 z 5 hvězdiček Ilona Rajská registrovaný uživatel

    Super vracim se k ni

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904814

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Krásný poutavý příběh, který je plný mouder. Ke knize se lze vracet a myšlenky v ní josu stále použitelné. Byla to jedna z prvních knih, které jsem přečetl o osobním rozvoji. Bylo to příjemné čtení.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904814

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslav Floder registrovaný uživatel

    Kniha, kterou není možné přečíst jen jednou a poté odložit do knihovny. Po čase jsem se k ní musel vrátit. Motivační dílo nejen pro obchodníky,ale pro každého, kdo chce svůj život posunout někam výše.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904814

  • 5 z 5 hvězdiček Vlasta Petáková registrovaný uživatel

    Za mě určitě 5 hvězd. Nikdy by mě nenapadlo po knize v obchodě sáhnout- dostala jsem ji jako dárek a bylo by téměř barbarské nepřečíst si ji. Ani nevím, zda je to pro mě motivační, každý máme motivaci jinou, nicméně spoustu skrytých "rad" mi to určitě dalo.

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2018, 9788075858047

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora