Vláda teroru (Defekt)
Vláda teroru (Defekt) - Hillary Clintonová,Louise Pennyová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce pomačkaný a lehce poškrábaný přebal, naražené a lehce odřené desky, lehce zašpiněné ořezy stran, ohnuté dolní rohy několika předních stran, zažloutlé strany.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Vláda teroru je strhující a kritikou ceněný politický thriller, jež společně napsaly Hillary Clintonová, bývalá americká ministryně zahraničí, a Louise Pennyová, autorka oblíbených detektivek s inspektorem Gamachem. Nová ministryně zahraničí Ellen Adamsová je odhodlaná splnit své povinnosti, jenže nečekaně musí čelit strašlivé hrozbě… Mladá… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

Popis

Vláda teroru je strhující a kritikou ceněný politický thriller, jež společně napsaly Hillary Clintonová, bývalá americká ministryně zahraničí, a Louise Pennyová, autorka oblíbených detektivek s inspektorem Gamachem. Nová ministryně zahraničí Ellen Adamsová je odhodlaná splnit své povinnosti, jenže nečekaně musí čelit strašlivé hrozbě… Mladá pracovnice jejího úřadu obdrží z anonymního zdroje matoucí zprávu. Příliš pozdě pochopí, že šlo o varování. Posléze Evropou otřese série útoků, která ohlašuje nástup teroristické organizace, jež disponuje i jadernými zbraněmi. Jak Ellen rozplétá devastující účinky předchozího prezidentského období, musí uvažovat i o nemyslitelném: že poslední americký prezident nebyl jen neschopný lídr. Nebyl též zrádcem své země?

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
Hmotnost
722 g
jazyk
čeština
Počet stran
512
datum vydání
3.06.2022
isbn
DEF0000034403
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
7.06.2022
ean
DEF0000034403
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Louise dala příběhu onen charakter napínavého thrilleru a Hillary zas fakta. Fakta, která pro vás budou myslím až šokující, a zároveň informativní. Kromě světa politiky a jejích metodách vám také představuje těžkou a nebezpečnou práci investigativních reportérů a jejich zdrojů a zdůrazňuje důležitost svobody tisku a demokracie vůbec.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora