The Conservator's Cookbook
The Conservator's Cookbook - Laura Chaillie Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Druhé písně Závišovy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Druhé písně Závišovy

The ConservatorÂ’s Cookbook is a collection of practical, step-by-step guides outlining how to prepare various solutions, adhesives, gels, and other mixtures used in heritage conservation.While most conservators learn the chemical rationale of solution-making during their training, the actual process of preparing these compounds can be… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The ConservatorÂ’s Cookbook is a collection of practical, step-by-step guides outlining how to prepare various solutions, adhesives, gels, and other mixtures used in heritage conservation.

While most conservators learn the chemical rationale of solution-making during their training, the actual process of preparing these compounds can be neglected or eventually forgotten. This “cookbook” provides a non-exhaustive and adaptable resource, compiling practical recipes from across heritage conservation literature into a single volume. Drawing from techniques used in furniture, paper, paintings, textiles, and other conservation specialisms, each “recipe” in the Cookbook begins with a short summary of key chemical ideas, before relating step-by-step instructions. The solutions range from simple dissolutions (adhesive resins), to more complex cleaning systems (utilising surfactants, chelation agents, and enzymes) and gelled carriers. Each “recipe” is followed with collections of technical data which help to bridge the gap between chemical understanding and practical application. The Cookbook also provides important notes on health and safety and laboratory best practice, addressing some common misunderstandings and encouraging more sustainable approaches. 

Intended for the experienced professional and conservation student alike, The ConservatorÂ’s Cookbook is a crucial reference work that provides a starting point for practical experimentation and interaction between different conservation specialisms.

Sdílet

Nakladatel
Taylor & Francis Ltd
Rozměr
157 x 233 x 17
jazyk
angličtina
Počet stran
226
Hmotnost
396 g
isbn
978-1-03-248978-0
Vazba
měkká vazba
datum vydání
30.12.2024
ean
9781032489780

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 089 Kč Nápověda