Teribear - Tajemství modré krabice (Defekt)
Teribear - Tajemství modré krabice (Defekt) - Alena Mornštajnová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený hřbet a rohy, vrypy na deskách.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Proč jsou blechy užitečné? Potřebují veverky brýle? Kolik ořechů se vejde do zeleného batohu? A kdo je to vlastně ten Teri? Teribear je méďa hrdina! A také je to už dlouhé roky maskot Nadace Terezy Maxové. Teprve nyní ale ožívá v příběhu od Aleny Mornštajnové. Napínavé chlupaté dobrodružství započne v modré krabici, poté Teri navštíví… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

Popis

Proč jsou blechy užitečné? Potřebují veverky brýle? Kolik ořechů se vejde do zeleného batohu? A kdo je to vlastně ten Teri? Teribear je méďa hrdina! A také je to už dlouhé roky maskot Nadace Terezy Maxové. Teprve nyní ale ožívá v příběhu od Aleny Mornštajnové. Napínavé chlupaté dobrodružství započne v modré krabici, poté Teri navštíví zoologickou zahradu, les a dokonce i cirkus. S kým se při tom seznámí? Jaké překážky překoná? A podaří se mu najít domov? Ilustrované vyprávění o přátelství, odvaze a odhodlání ukáže rodičům i dětem, že ke štěstí může dojít, doskákat nebo dojet na koloběžce úplně každý. Ať už je živý, nebo plyšový.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
datum vydání
20.01.2022
Počet stran
128
isbn
DEF0000063199
Vazba
pevná vazba
ean
DEF0000063199
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    No páni! Přesně tohle jsem potřeboval a i když mi to z počátku přišlo jako bláznivý nápad, vyklubalo se z toho něco, co mi připomnělo, proč zbožňuju tuhle práci. Tenhle pocit nejde nemilovat, ta chvíle kdy otevřete knihu, od které nic nečekáte, a než se nadějete, jste v ní dokonale ponořeni, svět přestane existovat a vy se cítíte v daný moment okouzleni tak moc, že by vám záviděl i Doctor Strange.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh plyšového medvídka Teriho, který hledá svůj domov, své místo, kam by patřil. Zkusí ho najít u veverky, v ZOO, v cirkuse, i v lese. Při jeho dobrodružné cestě mu budete fandit, aby našel to, co hledá. Znám a mám ráda knihy Aleny Mornštajnové, které jsou pro dospělé (ostatně, kdo by je neznal), ale s její tvorbou pro děti se setkávám poprvé a musím říct, že jsem stejně nadšená. Milý, krásný příběh. Je to pohlazení po duši. Ač na pár stránkách, jsou tu skvěle vykreslené postavy. Je to výborně napsané, každý bude chtít s medvídkem Terim strávit ještě více času. Příběh je to dobrodružný, ale zároveň dojemný a zahřál mě u srdce. Krásné ilustrace dodávají knize tu správnou atmosféru. Opět jedna dětská kniha, která si získá i dospělé čtenáře. Knihu teď začíná číst má devítiletá dcera a věřím, že se jí také bude moc líbit.

    E-kniha, Albatros Media, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora