5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba447 Kč
Běžně 499 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař žijící v Čechách, Emanuele Ridi, by mohl pochopit myšlení obou stran a nabídnout tak pokrmy, které budou chutnat… Přejít na celý popis
On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací
Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař žijící v Čechách, Emanuele Ridi, by mohl pochopit myšlení obou stran a nabídnout tak pokrmy, které budou chutnat všem bez ohledu na podnebí. Kniha je rozdělena do tří sekcí: pasta fresca (čerstvá pasta) pasta ripiena / al forno (plněná a zapékaná pasta) pasta secca (sušená pasta). Každý si tak muže vybrat, jestli má chuť na rychlou a jednoduchou večeři nebo se najde v kuchařské alchymii a vyrobí si své vlastní domácí špagety či ravioli.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.