0.0 z 5 hvězdiček
kniha205 Kč
Běžně 229 Kč
Kniha ( pevná vazba )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady!
Více informací
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.