Panenka
Panenka - Hollie Overtonová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Myslela si, že útěkem to všechno skončí. Tím to ale teprve začíná… Lily poprvé za osm let neslyší cvaknutí zámku a hned ji to napadne: Taková šance už se nemusí opakovat! Po osmi letech se jí povede i s dcerou uprchnout ze spárů jejího učitele ze střední školy, který ji unesl, bil, znásilňoval a dokonce ji přivedl do… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Myslela si, že útěkem to všechno skončí. Tím to ale teprve začíná…

Lily poprvé za osm let neslyší cvaknutí zámku a hned ji to napadne: Taková šance už se nemusí opakovat! Po osmi letech se jí povede i s dcerou uprchnout ze spárů jejího učitele ze střední školy, který ji unesl, bil, znásilňoval a dokonce ji přivedl do jiného stavu. Když se však konečně dostane na svobodu, zjišťuje Lily, jak moc se za tu dobu svět změnil – otec mezitím zemřel, sestra, která si nikdy nepřestala zmizení svého dvojčete vyčítat, chodí s bývalým přítelem Lily, a jak se ukazuje, její věznitel si celá léta budoval dokonalé alibi.

Ukázka z textu

 

Lily zaťukala nejprve tiše. Možná tady její rodina už ani nebydlí. Třeba se odstěhovali už před lety, začali jinde nový život bez ní. Lily věděla, že to je možné, ale v hloubi duše tomu vůbec nevěřila. Kdyby to bylo naopak a ztratila se Abby, Lily by dům nikdy neopustila, bez sestry ne. Klepala dál, čím dál víc nahlas, až ji bolely ruce. 
„Proboha, snad nehoří.“
Ten hlas zněl tak známě, že Lily ihned vyhrkly slzy. V další chvilce se rozsvítilo venkovní světlo a dveře se zprudka otevřely. Nastala nekonečná pauza, během které si starší žena Lily jen prohlížela. S otevřenou pusou a očima dokořán na ni zírala, jako by byla duch. Lily si uvědomila, že do tohoto okamžiku vlastně ničím víc nebyla. 
Pláč je nepřijatelný. To vždycky prohlašoval Rick. Jenže Lily v téhle chvíli zapomněla všechno, co do ní vtloukal, lži, které jí napovídal. Zlomená dívka ze sklepa v tom momentě přestala existovat. Lily s tvářemi zmáčenými slzami se vrhla do matčiny náruče. 
„Mami, to jsem já. Jsem doma.“

 

 

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
135 x 210 x 30
jazyk
čeština
Počet stran
312
Vydání
1
isbn
978-80-249-3372-6
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.08.2017
ean
9788024933726

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Šošková registrovaný uživatel

    Zajímavý příběh a osud Skvělý že se holkám podařilo utéct po tolika letech a začít znovu ikdyž to bylo těžké Doporučuji

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024933726

  • 2 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Knížka mi přišla až příliš. Chápu, že je to celé fikce, ale myslím, že trocha reálnosti by zde měla zůstat. Určitě bych ji nepřirovnávala k Dívce ve vlaku, tyto dvě knížky spolu nemají nic společného. Bavil mě jen úplný začátek, zbytek mi přišel, že autorka vybrala z jiných knih.

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024933726

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Za mě naprostá bomba , přečetla jsem jedním dechem cca za sedm hodin , musela jsem vědět jak to dopadne. Patří mezi mé oblíbené.

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024933726

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda