Když krev promluví (Defekt)
Když krev promluví (Defekt) - Dana Stabenow Nedostupné

Když krev promluví (Defekt)

Součástí série: Kate Shugaková 6. díl z 10

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Nepatrně naražené rohy desek, zašpiněný ořez stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Deset let se ségrou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Deset let se ségrou

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU… Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti, ale její babička Jekaterina, rázná matriarcha klanu Shugakových, má s Kate jiné plány. V Anchorage se koná sjezd Aljašské federace domorodých… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

Popis

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU… Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti, ale její babička Jekaterina, rázná matriarcha klanu Shugakových, má s Kate jiné plány. V Anchorage se koná sjezd Aljašské federace domorodých kmenů a kromě nakupování a klevetění čeká zástupce všech asociací jedno velice důležité rozhodnutí. Dost důležité na to, aby vrhlo stín podezření na nedávnou smrt jedné z členek rady. Kate se od politiky vždycky držela dál, jenže zesnulá byla její příbuzná, a tak se neochotně nechává vtáhnout do víru intrik, lží a tajemství a pouští se do vyšetřování, které ji přivede na rozcestí mezi tradičním a moderním světem a také jí ukáže, jak moc je svázána s rodnou zemí a co všechno je pro ni ochotná udělat.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
datum vydání
23.03.2022
Počet stran
296
isbn
DEF0000061299
Vazba
pevná vazba
ean
DEF0000061299
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Co se mi na knize moc líbilo, byla atmosféra aljašské divočiny spojená s nahlédnutím do jejich zajímavé historie a kultury. V tomhle ohledu jsem dostal přesně to, co bych od aljašské rodačky očekával. Druhým pozitivem bylo začlenění politických témat a bojů o ně. To jsem, jako správný homo politicus, musel ocenit. Co naopak příliš neoceňuji, je vkládání groteskních scének do krimi románů.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tutina registrovaný uživatel

    Dalo by se říct,že je to úsměvný román s detektivní zápletkou na pozadí politických a obchodních intrik. Skvělé počtení.

    Kniha, Mystery Press, 2022, 9788075883315

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora