Jenom ne Rich (Defekt)
Jenom ne Rich (Defekt) - Penelope Bloom Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený hřbet a rohy, zašpiněné desky, zažloutlé a zašpiněné ořezy stránek.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Katalog Dobrých záložek (1. vydání)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 79 Kč

Katalog Dobrých záložek (1. vydání)

Před sedmi lety jsme si kamarádkami slíbily, že bez ohledu na to, co se stane, nikdy nebudeme chodit s bratry Kingovými. I kdyby se z nich stali megaslavní, nádherní, srdcervoucí miliardáři. I kdyby se připlazili na kolenou a prosili o odpuštění.Ale hádejte, kdo nám právě přiletěl soukromým letadlem zpátky do našich životů? A hádejte, kdo se… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

Popis

Před sedmi lety jsme si kamarádkami slíbily, že bez ohledu na to, co se stane, nikdy nebudeme chodit s bratry Kingovými. I kdyby se z nich stali megaslavní, nádherní, srdcervoucí miliardáři. I kdyby se připlazili na kolenou a prosili o odpuštění.

Ale hádejte, kdo nám právě přiletěl soukromým letadlem zpátky do našich životů? A hádejte, kdo se objevil hned první den v mé nové práci? Richard. King. Naštěstí Richardovi trvá jen dvě sekundy, než ukáže, že se vůbec nezměnil. Namyšlený. Suverénní. Hrubý. Bohužel je také tak nádherný, až to hraničí s pohoršením – s čelistí, ze které by i sochy spadly z podstavců, a s úsměvem, který mi zkratoval mozek.

Roky si bere, co chce. Pochybuju, že by toužil po něčem jiném – kromě mě. V žádném případě mu nedovolím, aby se mi zase zapletl do života. Moje kamarádky by mi to nikdy neodpustily. Já bych si to nikdy neodpustila.

Ale už jsem se zmínila o jeho čelisti?

Sdílet 0

Nakladatel
Red
Rozměr
135 x 205 x 33
isbn
DEF0000069064
Počet stran
320
Vydání
1
ean
DEF0000069064
Vazba
měkká vazba
datum vydání
21.06.2023
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Penelope Bloom rozhodně umí chodit v oblíbeném žánru knižní romantické komedie. Její série „Objekty touhy“ mě dostala pro své vtipné, romantické, místy trochu peprné, ale především parádně odpočinkové příběhy. Musím přiznat, že ani druhá série s názvem „Můj tak trochu utajený románek“ na tom nebyla jinak. Přirozeně jsem proto s chutí sáhla po novince „Jenom ne Rich“. Příběh tří super bohatých a sexy bratrů Kingových a tří nejlepších kamarádek mi znělo jako něco, co chci v létě číst. S ohledem na mou předchozí kladnou zkušenost s autorčinou tvorbou jsem po knize okamžitě skočila.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 163 hodnocení čtenářů

52× 5 hvězdiček 56× 4 hvězdičky 34× 3 hvězdičky 16× 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 3.7 z 5

  • Petra Pecníkova registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Na tuto knihu jsem se těšila,ale za mě spíše zklamaní

    Přečíst více
  • @books_by_dee registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka sleduje Kiru, která si se dvěma kamarádkami před 7 lety slíbily, že si ani jedna nezačne s bratry Kingovými. Po 7 letech se však bratři rozhodnou vrátit do své rodné vísky a hned první den v nové práci se u Kiry objeví jeden z bratrů, Richard. A právě jeho milovala na střední škole. Kiře kdysi dávno ublížil, a tak se ho snaží odmítat a nevšímat se jeho dokonalé image. Dokáže mu ale odolat? Já se řadím k tomu táboru, který knížky Penelope má rád. 😍Ano jsou to takové krátké nenáročné romanťárny, ale mě vždy splní to, pro co si přijdu a tohle jsem měla i u Riche. Autorka je u nás známá především kvůli sérii Objekt touhy (Banán, Třešničky…🍌🍒), ale já obzvlášť mám ráda její sérii Můj (tak trochu) komický románek. 😍 Tu přímo miluju. Ale teď tady začínáme s novou sérií Jenom ne…, která je o 3 šíleně bohatých bratrech Kingových, kteří se vrací do rodné vesnice, kde mají nevyřízené účty se 3 kamarádkami. První díl série byl vtipný, romantický, svižný a mě to celkově bavilo. 😀 Jsem ráda za 2 POV. Miluju když je chlap posedlý a chce udělat vše co může, aby dostal, co chce a když se k tomu přidá pár milionů dolarů💸, tak i Rich dokáže dělat zázraky, jako třeba výlet soukromým letadlem.✈️ Samozřejmě nebylo to úplně dokonalé. Vadilo mě chování kamarádek (jako kdyby jim bylo 15), neschopnost postav komunikovat (to v knížkách nesnáším), jeho rodiče (dlouho jsem nezažila takové imbecily) a trošku ta reálnost celého příběhy (ale jsme v knížkách). 🤷‍♀️ Taky víc té erotiky by tomu neublížilo. U Penelope jsem čekala víc jak 2 žhavé scény. 🔥 Když jsem dočetla knížku, uvědomila jsem si, že jsem vlastně zase spokojená a dostala jsem, co jsem od knížky dostala, proto to hodnocení – je to takové 3.75-4.00🌟. Což je u mě vlastně taková klasika, co se týká Penelope. Já už se teď těším na 2. díl Jenom ne Cade, protože právě Cade mě z bratrů přišel nesympatičtější.

    Přečíst více
  • Kely registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Pěkný příběh, příjemné čtení, ale měla i lepší příběhy

    Přečíst více
  • Strawberry registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Klasika bohatý pán božský a holka z maloměsta. Krásné, romantické story s nádechem drsného sexu. Velice dobře se četla. Určitě doporučuji!

    Přečíst více
  • Michaela Mikešová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Příšerná nuda a cringe “vtipy”/situace, mělo to být DNF tohle bylo moc už i na tenhle žánr.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora