It Starts with Us (Defekt)
It Starts with Us (Defekt) - Colleen Hooverová Nedostupné

Defekt

Stav Dobrý

Vada Více natržené a pomačkané desky a několik stran na zadní straně.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Before It Ends with Us, it started with Atlas. Colleen Hoover tells fan favourite Atlas's side of the story and shares what comes next in this long-anticipated sequel to the #1 Sunday Times bestseller It Ends with Us Lily and her ex-husband, Ryle, have just settled into a civil co-parenting rhythm when she suddenly bumps into her first love,… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+2)

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

Popis

Before It Ends with Us, it started with Atlas. Colleen Hoover tells fan favourite Atlas's side of the story and shares what comes next in this long-anticipated sequel to the #1 Sunday Times bestseller It Ends with Us Lily and her ex-husband, Ryle, have just settled into a civil co-parenting rhythm when she suddenly bumps into her first love, Atlas, again. After nearly two years separated, she is elated that for once, time is on their side, and she immediately says yes when Atlas asks her on a date. But her excitement is quickly hampered by the knowledge that, though they are no longer married, Ryle is still very much a part of her life-and Atlas Corrigan is the one man he will hate being in his ex-wife and daughter's life. Switching between the perspectives of Lily and Atlas, It Starts with Us picks up right where the epilogue for the bestselling phenomenon It Ends with Us left off. Revealing more about Atlas's past and following Lily as she embraces a second chance at true love while navigating a jealous ex-husband, it proves that "no one delivers an emotional read like Colleen Hoover” (Anna Todd, bestselling author).

Sdílet 0

Nakladatel
Simon & Schuster
Hmotnost
380 g
ean
DEF0000027645
Počet stran
336
datum vydání
18.10.2022
Vazba
měkká vazba
isbn
DEF0000027645

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 199 hodnocení čtenářů

104× 5 hvězdiček 51× 4 hvězdičky 26× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Terys Uživatel aplikace KDčko

    Jak autorka sama zmiňuje v úvodu knihy, tato kniha je o dost odlehčenější než ta první. Kniha pokračuje tam, kde první díl skončil a ukazuje nám dva úhly pohledu celého pribehu - Lili a Atlase. V této knize dostal Atlas daleko víc prostoru než v té první, Ryle už ho měl zase o dost méně. Zde se jedná už o čistou romantiku s minimem dramat, takže na odlehčení po prvním dílu doporučuji rozhodně. Ale pozor, rozhodně je třeba si první přečíst první díl.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Nicol Hrubá registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno jedním dechem. Autorka opět nezklamala. Do puntíku jsem dostala od knihy to, co jsem si přála.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 1 z 5 hvězdiček Amélie registrovaný uživatel

    2.díl mě zklamal ,čekala jsem víc. Knížka byla nudná a přišla mi nekonečná.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 3 z 5 hvězdiček Martina Renová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Cekala jsem na ni ..objednala si ji jiz v predobjednavce. Ale pokladam ji s tim ..ze teda nic moc. Vetsinou to u pokracovani byva. Kniha mela zkoncit presne tam kde zkoncila v Nami to konci .. az na konci jsem pochopila, proc me tak nebavi a proc ji autorka popsala spis v happyendu.. protoze to po ni chteli. .protoze hl.hrdince chtela doprat stesti . Klid..ja jsem rada,ze to tak dopadlo..ale ocekavala jsem vic drsnosti..vic Ryla.. vic ataku konfliktu a bojacnosti...chybelo mi to tam, ale autorcin zamer je jasny a tak i ta kniha dopadla.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 5 z 5 hvězdiček Kočkas Uživatel aplikace KDčko

    JSEM SE ZAMILOVALA

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína Urbanová registrovaný uživatel

    Skvělé pokračovaní. Obě knížky jsem přečetla jedním dechem. Ještě jsem u knížky nezažila, že bych na ní myslela tak často. Přemýšlela jsem jak asi bude dál pokračovat příběh a nemohla se dočkat až se opět ke knize vrátím. Uvědomila jsem si jaké to je pro týrané ženy, ženy co žijou s násilníkem. Nikdy jsem nad tím nějak nepřemýšlela do hloubky a vždycky jsem si říkala, přesně jak autorka psala v 1. díle, proč od něj prostě neodejde. Věřím že tyto dvě knihy pomohou všem. Ať už lidem co na to mají stejný názor jako jsem měla doteď i já, nebo těm co si tím opravdu prochází a dodá vám sílu a snad i motivaci.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 4 z 5 hvězdiček Hana Šímová registrovaný uživatel

    Kéž by někdo miloval tak jako Atlas Corrigan. Dokonalost. Lepší než 1. dil. Povedený

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 5 z 5 hvězdiček Anežka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle pokračování je naprosto fenomenální. Colleen proste valí. Kniha je napsaná, tak, ze jsem ji měla přečtenou za 2 dny. Čte se úplně sama. Naprosto úžasný příběh. Miluju a doporucuju.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Enochová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhý díl začíná tam, kde první skončil. Autorka hned v samém začátku vysvětluje, že pokračování si vydupali fanoušci, kteří chtěli vědět, jak to a trojúhelníkem Lily - Ryle - Atlas bylo dál. A také zmiňuje, že po tom, co si zažili v prvním dílu, už jim nechtěla tolik nakládat. Takže velké upozornění - je to moc fajn čtení, ostatně autorka to podle mě ani jinak neumí, ale nečekejte žádnou emocionální smršť, na kterou jsme běžně u autorky zvyklé. Můžete ale spokojeně 'achat' nad tím, jak je Atlas naprosto dokonalý, a snít o tom, že někde po světě opravdu běhá a čeká na vás.

    Kniha, Ikar, 2023, 9788024951935

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta Gierczynski registrovaný uživatel

    ❌𝙼𝙾𝚉̌𝙽𝙴́ 𝚂𝙿𝙾𝙸𝙻𝙴𝚁𝚈❌ Asi začnu větou: Děkuju za moji odvahu začít číst v angličtině! - Proč? - Protože si nedokážu představit, že bych na tuhle CoHo měla čekat s překladem. Ano, ze začátku jsem měla problém se do příběhu dostat, opět si zvyknout na angličtinu a pochytit novou slovní zásobu, aby mi text dával smysl, ale věřte, že to stálo za to! Po pár stranách se to zlomilo a šlo to jako po másle. Ačkoliv je tato kniha dost často označovaná jako zcela zbytečná, jsem ráda, že se jí nakonec autorka na popud čtenářů rozhodla napsat. Jelikož já jsem neskutečně vděčná za to, co vše dobrého Lily nakonec "získala" po první knize, kde mi jí bylo neskutečně líto. Vřele jsem vítala kolik prostoru dostal Atlas i to, že jsme měli šanci ho mnohem víc poznat a na plno situací a chvil se podívat z jeho pohledu. Naprosto jsem se do něj zamilovala! ❤️ Já jsem za tuto knihu moc ráda, užila jsem si jí. Hlavně mi to opět připomnělo hromadu věcí, kterých si ve svým životě cením, protože ne vždy jsou samozřejmostí. Ne každý miluje bezpodmínečně!

    Kniha, Simon & Schuster, 2022, 9781398518162

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora