Hvězda Severu (Defekt)

Autor D. B. John

Hvězda Severu (Defekt) - D. B. John Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce pomačkaný přebal, lehce naražené, lehce odřené a vzadu promáčknuté desky, zažloutlé a lehce našpiněné ořezy stran, lehce zvlněné okraje několika stran, lehce zažloutlé strany.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Před dvanácti lety se Su-min vydala na romantický výlet na odlehlý jihokorejský ostrov. Měla před sebou univerzitní studia, vlastně celý život. Ale pak záhadně zmizela přímo z pláže. Je mrtvá? Její sestra Jenna se s takovouto představou nedokázala nikdy smířit. A nyní ji v této souvislosti kontaktovala CIA se žádostí o spolupráci. Ve stejné době… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

Popis

Před dvanácti lety se Su-min vydala na romantický výlet na odlehlý jihokorejský ostrov. Měla před sebou univerzitní studia, vlastně celý život. Ale pak záhadně zmizela přímo z pláže. Je mrtvá? Její sestra Jenna se s takovouto představou nedokázala nikdy smířit. A nyní ji v této souvislosti kontaktovala CIA se žádostí o spolupráci.

Ve stejné době se paní Mun, šedesátileté rolnici ze severokorejské provincie Rjanggang, stane velmi podivná věc. Na poli najde spadlý balón s jihokorejskou pomocí. Pár kousků prodá v nedalekém městě, kde v sobě nalezne netušený obchodnický talent. Netrvá dlouho a z prosté ženy se stane prosperující podnikatelka a následně také mluvčí místního disentu.

V hlavním městě se život vysoce postaveného severokorejského diplomata začíná ubírat zcela opačným směrem. Jeho bratr aspiruje na funkci v nejužším okruhu Drahého vůdce Kim Čong-ila, ale nejprve je třeba prokázat, že po tři generace je celá rodina ideologicky bezúhonná. Tajná policie však nalezla informace, kvůli kterým se kariéry, a tím pádem i holé existence obou sourozenců mohou velmi rychle zhroutit.

Životy všech tří hrdinů se propojí způsobem, který by nikdo nečekal, a vyústí v děsivém a – ano – smrtícím závěru. Autor využívá vlastních zkušeností nabytých při pobytu v Severní Koreji a v jeho podání na stranách knihy ožívá příběh, který se možná právě teď někde na Korejském poloostrově odehrává.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Hmotnost
568 g
isbn
DEF0000026214
Počet stran
480
datum vydání
1.08.2019
ean
DEF0000026214
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 15 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Simona Nepovímová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě velmi mile překvapila, do čtení se mi vůbec nechtělo, podle přebalu jsem od toho čekala něco jiného. Ale kniha překvapila a byla velmi čtivá.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Kozáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Výborná kniha. Doporučuji.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super. Je to sice jen beletrie, fikce smysleny pribeh, avsak cetl jsem nejaka svedectvi uprchliku z KLDR a musim konstatotvat ze atmosfera je zde vylicena zcela v souladu s tim co jsem cetl. Kniha se cetla velmi dobre, a nebyl to ztraceny cas. Poucne. Doporucuji.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

  • 4 z 5 hvězdiček Anna Kramolišová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím říct, že mě překvapilo jak propracovaná kniha byla. Rozuzlení života paní Mun jsem docela i čekala. Realistické vybarvení života v tomto státě.

    Kniha, Domino, 2019, DEF0000009659

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtivé, napínavé, k zamyšlení, dobrá volba 👍

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První dojmy po přečtení - naprostá bomba, ale už ji znovu nechci číst. První část byla méně záživná, ale ve druhé se příběh zrychlil a zdramatizoval a nedalo se od knížky odtrhnout. Nečekejte oddychovku, naopak si občas budete říkat, že to snad není ani možné a budete děkovat za to, kde žijete.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Doporučuji. Příběh mě zaujal. Velmi čtivé. Nejprve se mi do knihy moc nechtělo, proto mě kniha příjemně překvapila svou čtivostí, dějem. Za mě perfektní!

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

  • 2 z 5 hvězdiček Ondřej Haken registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh nebyl tak silný, spíše lacinější příběh s předpokládaným koncem, spíš se v knize objevuje mnoho krutostí režimu v KLDR. Na této skutečnosti je knížka vlastně celá postavená a to je docela málo.

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982842

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda