0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Cooking is an everyday skill that anyone can master. The easy-to-use beginner cook’s guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 150 tasty dishes, all shown with the help of 800 step-by-step photographs. The recipes in this beginner’s cookbook include well-known classics… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Scenes from the Bible
-
No Friend to This House
-
Death of an Ordinary Man
-
Novinka The Christmas Tree that Loved to Dance
-
Spirit Crystals
-
The Menu of Happiness
-
Hot Wheels: The Official Hot Wheels Annual 2026
-
The Golden Gate
-
Old Christmas
-
Africa Is Not a Country, 2nd Edition
-
The Mandelbaum Gate
-
Novinka Sustainable Interior Design
-
Novinka Empire of the Dawn
-
Configuring SAP S/4HANA Finance
-
Slow Burn Summer
-
English for Everyone English Grammar Guide: French language edition
-
The Wonderful Wizard of Oz: Accessible Easier Edition
-
Explore
-
Cats of the World
-
My Grandfather, the Master Detective
-
Drawing Basics and Beyond
-
A Fate Inked in Blood
-
Kitchen Interiors
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
Cooking is an everyday skill that anyone can master. The easy-to-use beginner cook’s guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 150 tasty dishes, all shown with the help of 800 step-by-step photographs. The recipes in this beginner’s cookbook include well-known classics that will help build a basic repertoire, such as Fish Pie, Spaghetti with Meatballs, and Baked Mushroom Risotto. Each recipe contains minimal ingredients, and all the techniques are explained and illustrated with step-by-step photographs. Recipes have been selected to teach a wide range of skills, such as marinating, poaching, frying, grilling, roasting and casseroling. Learn how to master basic techniques, with successful results every time, and understand kitchen basics such as stocking the store cupboard, choosing essential equipment, menu planning, budgeting and hygiene. The book is a must for everyone who wants to learn to cook with fresh ingredients, and who would like to eat healthier home-cooked meals.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Rozměr
- 275 x 212 x 28
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 1296 g
- isbn
- 978-0-7548-3457-1
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 30.10.2018
- ean
- 9780754834571
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE