Český Krumlov
Český Krumlov - Anna Kubíková,Antonín Holub Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Krumlov je v knize představen v celé své historické kráse a nádheře. Autor provádí čtenáře městem během čtyř ročních období - jara, léta, podzimu a zimy. Při listování knihou se člověku až tají dech nad nádherou tohoto jedinečného klenotu mezi českými městy.Kniha je svým způsobem exkluzivní. Její exkluzivita spočívá v tom, že kromě mnoha barevných… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Krumlov je v knize představen v celé své historické kráse a nádheře. Autor provádí čtenáře městem během čtyř ročních období - jara, léta, podzimu a zimy. Při listování knihou se člověku až tají dech nad nádherou tohoto jedinečného klenotu mezi českými městy.
Kniha je svým způsobem exkluzivní. Její exkluzivita spočívá v tom, že kromě mnoha barevných snímků ze současnosti obsahuje také řadu emotivně laděných černobílých snímků z Krumlova šedesátých let minulého století. Autor totiž tehdy v Krumlově fotografoval jako student pražské Akademie múzických umění a měl možnost vidět Krumlov přes objektiv svého fotoaparátu z mnoha dnes již nepřístupných míst. Podařilo se mu tak mistrným způsobem zachytit atmosféru tehdejšího Krumlova.
Ve střední části knihy jsou představeny také skvosty z interiérů několika českokrumlovských objektů - zámku, chrámu sv. Víta, kláštera a muzea.
V knize je panoramatická mapa historického centra Českého Krumlova a zámku. Čtenář zde nalezne erby nejdůležitějších krumlovských panských rodů a erb města. V závěru knihy je pro snazší orientaci umístěn také místopisný rejstřík.
Kniha je koncipována jako dárková publikace, která je současně vhodná jako turistický suvenýr. Doprovodné texty a popisky obrázků jsou v češtině, angličtině, němčině a francouzštině.
Autorkou doprovodných textů je Anna Kubíková.

Kniha obsahuje 96 barevných a 23 černobílých fotografií.

Sdílet 0

Nakladatel
Kopp
Rozměr
188 x 245 x 13
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.04.2005
isbn
978-80-7232-250-3
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
27.10.2021
ean
9788072322503

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora