Café Degas Cookbook

Autor troy Gilbert

Café Degas Cookbook - troy Gilbert Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

When it comes to French bistro fare, Café Degas offers the créme de la créme. Nestled in a historic neighborhood, under the oaks of Esplanade Avenue, the renowned establishment provides guests with a true New Orleans experience, away from the French Quarter. An inviting atmosphere upon arrival and an outdoor courtyard lends it an open… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

When it comes to French bistro fare, Café Degas offers the créme de la créme. Nestled in a historic neighborhood, under the oaks of Esplanade Avenue, the renowned establishment provides guests with a true New Orleans experience, away from the French Quarter. An inviting atmosphere upon arrival and an outdoor courtyard lends it an open feel. Eclectic, yet elegant, Café Degas possesses a certain flair that sets it apart from other restaurants in the city, making it a favorite among locals and visitors alike. The pleasant ambiance of Café Degas allows diners to enjoy the exceptional cuisine offered on the menu. This beautifully illustrated collection of recipes presents a sampling of the restaurant’s best creations. Selections include such appetizers as La Gratineé d’Oignons (Onion Soup) and Steamed Degas Mussels while the main dishes range from Scallops with Smoked Tomato Butter and Crawfish Remoulade to Chicken Basquaise. The cookbook also contains a section on savory desserts and refreshing cocktails. Whether a professional chef or an amateur cook, readers can attempt an extravagant main course or a simple appetizer—amuses-bouche—perfect for a Sunday brunch. Along with exceptional artwork from owner Jacques Soulas, appetite-inducing photographs offer a hint of the flavors and aroma emanating from each delicious dish.

Sdílet 0

Nakladatel
Nakladatelství Bor
ean
9781589807662
jazyk
angličtina
isbn
978-1-58980-766-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda