0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba268 Kč
Běžně 299 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra od polévek až po speciality a uvádí také recepty na studené omáčky a další přílohy, vhodné k rybím pokrmům.
Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra od polévek až po speciality a uvádí také recepty na studené omáčky a další přílohy, vhodné k rybím pokrmům.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.