Daňové zákony 2024 Expert E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nové vydání příručky pro nejnáročnější profesionální uživatele po schválení všech daňových novel. Právní stav pro rok 2024. Detailní komentáře novel přímo u změněných pasáží!Obsah: přehledný úvod ke zvládnutí orientace v novelách během několika minut - systematické úvodní komentáře všech aktuálních novel + podrobné komentáře všech změn z… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nové vydání příručky pro nejnáročnější profesionální uživatele po schválení všech daňových novel. Právní stav pro rok 2024. Detailní komentáře novel přímo u změněných pasáží!
Obsah: přehledný úvod ke zvládnutí orientace v novelách během několika minut - systematické úvodní komentáře všech aktuálních novel + podrobné komentáře všech změn z posledního roku přímo u novelizovaných pasáží úplných znění zákona o daních z příjmů, zákona o opatřeních v oblasti daní, zákona o dani z přidané hodnoty, zákona o dani silniční, zákona o dani z nemovitých věcí a daňového řádu.
Interaktivní komplet publikace s daňovou legislativou, celoročního aktualizačního servisu v podobě Daňového měsíčníku a servisní webové stránky. Nejaktuálnější vydání tradiční příručky pro profesionální uživatele v novém provedení. Přehledná úprava, orientační prvky pro jednoduchou práci s textem, strukturované zvýraznění novel podle data účinnosti, servisní webová stránka s nejnovějšími informacemi a možností volného prohlížení a stahování textů úplných znění zákonů. Prostřednictvím QR kódu na obálce si můžete objednat bezplatnou celoroční aktualizaci a další bezplatné e-booky. Všechny e-booky ve formátu pdf mají shodnou grafickou úpravu s tištěnými verzemi a jsou přizpůsobené tisku na domácích a kancelářských tiskárnách.  
Publikace s doplňkovým servisem pro nejnáročnější profesionální uživatele - jediná tohoto typu na českém trhu. Pro studium, školení, rychlé osvojení změn a použití v denní praxi.

Sdílet 0

Nakladatel
Newsletter
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora