Cesta sněžných ptáků
Cesta sněžných ptáků - Robert Lyndon Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Velkolepý, zcela moderně psaný román se odehrává v 11. století a provází čtenáře téměř celým tehdejším světem. Francouzský žoldák přijme od anglického šlechtice nabídku, aby se vydal do Konstantinopole zachránit jeho syna, který je tam držen jako rukojmí. Mladý rytíř bude propuštěn výměnou za šest mimořádných dravých ptáků, bílých sokolů. Ze všeho… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velkolepý, zcela moderně psaný román se odehrává v 11. století a provází čtenáře téměř celým tehdejším světem. Francouzský žoldák přijme od anglického šlechtice nabídku, aby se vydal do Konstantinopole zachránit jeho syna, který je tam držen jako rukojmí. Mladý rytíř bude propuštěn výměnou za šest mimořádných dravých ptáků, bílých sokolů. Ze všeho nejdříve Vallon míří se svými společníky do Norska, pak putuje přes Grónsko a Rusko k svému cíli. Na dlouhé cestě ho provází řada výrazných postav, například sokolník se schopností porozumět divokým zvířatům nebo nebývale vzdělaný student lékařství, který s sebou tajně nese dokumenty, jež mají vést k objevení pátého evangelia. Vynikající dobrodružný příběh je napsaný svižně a s fantazií. Skvělý děj dokáže udržet čtenáře v napětí až do poslední stránky.

Sdílet 0

série
Cesta sněžných ptáků 1. díl z 2
Další ze série
1. Cesta sněžných ptáků
2. Císařský oheň
kategorie
Knihy » Historická literatura » Historické romány
Nakladatel
Knižní klub
Rozměr
159 x 233 x 37
jazyk
čeština
Počet stran
592
datum vydání
1.12.2012
isbn
978-80-242-3789-3
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
1.04.2013
ean
9788024237893

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Bláhová registrovaný uživatel

    Začátek byl trochu zdlouhavý, ale postupně mě příběh pohltil a hlavní postavy si mě získaly. Dobrodružný příběh, ve kterém se člověk i něco dozví a je vidět, že si dal autor velmi záležet na přípravě knihy.

    Kniha, Knižní klub, 2012, 9788024237893

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Je to příběh, který vás přitáhne vypravěčským talentem autora a nepustí, dokud nepřečtete poslední stránku. Aspoň u mě to tak bylo. Perfektním pomocníkem byla i mapka, která názorně cestu doplňovala. Krásný zážitek !!

    Kniha, Knižní klub, 2012, 9788024237893

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Šormová Janoušková registrovaný uživatel

    Ze začátku jsem měla trochu problém se popasovat tím, jak je kniha napsaná. Dlouhé popisy a výpravy, ale když se člověk zorientuje, nabídne se mu úžasný cestopisný příběh plný dobrodružství.

    Kniha, Knižní klub, 2012, 9788024237893

  • 5 z 5 hvězdiček Korsika registrovaný uživatel

    Neuvěřitelné dobrodružství, které vás nenechá vydechnout. Čte se vlastně samo + s pomocí mapky. Když si oblíbíte hlavní postavu a přitom víte, že není úplně kladná a s některými jejími rozhodnutími se nemůžete ztotožnit ... a přesto tušíte, že on má pravdu ... podnikte cestu přes anglické ostrovy, Island, Rusko a ještě dál.

    Kniha, Knižní klub, 2012, 9788024237893

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Šamánková registrovaný uživatel

    Naprosto úchvatná kniha s příběhem s velkým P. Kniha je dosti obsáhlá - 600 zhusta potištěných stran. Ale rozhodně jsem se nenudila. Začátek knihy byl sice trochu vlažný a chvíli trvalo než jsem se začetla, ale poté to byla hodně napínavá jízda. Autor si na knize dal opravdu hodně záležet. Použil tu tolik infarktových situací a příhod, které by jiní autoři měli tak na pět knih. Za sebe určitě doporučuji všem, kteří mají rádi dobrodružství. Cesta sněžných ptáků je hlavně příběhem o velké odvaze. Hrdinové tu čelí lednímu medvědovi, krutým Vikingům, nepřízni počasí jak na souši tak na moři, hladu, zimě, bezpočtu krutých nepřátel. Především je to také příběh o bílých sokolech, kterým je věnováno nejvíce místa téměř na konci a je to úžasná pasáž. Zajímavý je i náboženský bod této této knihy - ztracené a nově nalezené Tomášovo evangelium. Je toho zkrátka moc, co dělá tuto knížku skvělou. Našla jsem i pár malých logických nejasností, kdy autor trochu nesmyslně (a proto účelově) obrátil situaci tak, jak mu pro další děj vyhovovalo. To je ale jenom maličký stín na kráse, který si tato objemná "bichle" může zkrátka a jednoduše dovolit.

    Kniha, Knižní klub, 2012, 9788024237893

  • 4 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Určitě výborné kniha, kterou jen doporučuji. Rychle jsem se začetla. Příběh a vykreslení doby mi přišlo bezchybné. Kniha má nápad, který autor výborně chytil a zpracoval.

    Kniha, Knižní klub, 2012, 9788024237893

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda