Cesta do nitra

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Cesta do nitra se svými poučnými odkazy na západní náboženství a ideologie zve čtenáře ze všech koutů světa k odhalení jednoduchých pravd, které nás spojují. Tajemství duše zůstalo mystikům, mudrcům a guruům po staletí skryto. Lidstvo odnepaměti touží nalézt odpověď na otázku své existence, a tak vzniklo mnoho duchovních tradic, které nabízejí… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Cesta do nitra se svými poučnými odkazy na západní náboženství a ideologie zve čtenáře ze všech koutů světa k odhalení jednoduchých pravd, které nás spojují.

Tajemství duše zůstalo mystikům, mudrcům a guruům po staletí skryto. Lidstvo odnepaměti touží nalézt odpověď na otázku své existence, a tak vzniklo mnoho duchovních tradic, které nabízejí tuto odpověď skrz posvátné texty, usnadňující naši cestu proměny a poznání. Nikdy předtím však nebyly shrnuty v tak jednoduchou cestu lásky a oddanosti.

Toto dlouho očekávané pokračování New York Times bestselleru Cesta domů provede čtenáře základy bhaktijógy. Světoznámý duchovní vůdce Radhanath Swami čerpá ze svých životních zkušeností ve snaze zpřístupnit starověkou cestu oddanosti bhakti, zachytit její podstatu a vysvětlit jednoduché principy životní rovnováhy.

Svým střízlivým psaním zjednodušuje duchovní pojmy, a nadčasové otázky zodpovídá upřímným vyprávěním, které vnáší do posvátné filosofie lidskost. Co je to láska? Co je to duše? Kdo je Bůh? Jak žít v materiálním světě a neztratit kontakt se světem duchovním?

Stručným a přístupným vyjadřováním ukazuje, jak na tyto klíčové otázky odpovídat, a jak čelit životním výzvám těmi nejjednoduššími prostředky. Podívejte se za hranice materiálního světa na cestě do nitra a za poznáním krásy vašeho pravého já.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Vydání
1
isbn
978-80-7390-192-9
Počet stran
368
datum vydání
8.08.2018
ean
9788073901929
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda