Dva proti Říši Audiokniha (CD)
Dva proti Říši - Jiří Šulc,Ladislav Frej Nedostupné

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Strhující románové zpracování atentátu na Reinharda Heydricha v mistrném podání Ladislava Freje barvitě i fundovaně popisuje scénu domácího odboje stejně jako exilovou vládu, výcvik parašutistů v Anglii, přípravu atentátu, okolnosti i situaci po něm. Všechny zúčastněné ve svižných dialozích ukazuje jako lidské bytosti s jejich slabostmi a touhami.… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Strhující románové zpracování atentátu na Reinharda Heydricha v mistrném podání Ladislava Freje barvitě i fundovaně popisuje scénu domácího odboje stejně jako exilovou vládu, výcvik parašutistů v Anglii, přípravu atentátu, okolnosti i situaci po něm. Všechny zúčastněné ve svižných dialozích ukazuje jako lidské bytosti s jejich slabostmi a touhami. Zároveň poskytuje realistický obraz i postoj představitelů Říše a odhaluje vyšetřovací postupy gestapa, přičemž historické události předkládá nečekaně napínavou formou

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
1.01.2014
Vazba
CD
jazyk
čeština
Rozměr
140 x 125 x 13
ean
8594169480275

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzi registrovaný uživatel

    Smutný příběh parašutistů,kteří se postavili Heydrichovi. Jedná se o jeden z nejznámějších příběhů operace Athropod. Skvělé vykreslení postav!

    Kniha, Knižní klub, 2007, 9788024219356

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Jáchymová registrovaný uživatel

    Smutné, ale velmi čtivě a poutavě napsané. Doporučuji!

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024259758

  • 5 z 5 hvězdiček Alžběta Pávková registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla a také nejoblíbenější. Beletrizace atentátu na Heydricha mohla dopadnou katastrofálně, ale tady to dopadlo skvěle. Autor opravdu vychází z faktů, tudíž má kniha i vzdělávací prvky. Skvěle se čte. Podle mě by si ji měl přečíst každý, aby alespoň trochu pochopil danou dobu a situaci.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024259758

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Historický román, který mapuje atentát na Reinharda Heydricha. Popisuje scénu domácího odboje, exilovou vládu, výcvik parašutistů v Anglii, přípravu atentátu, okolnosti i situaci po něm. Nevyhýbá se ani soukromému životu hrdinů. Když jsem knihu vzala poprvé do ruky, bála jsem se, že na mě bude moc odborná a strohá o historických faktech, ale to jsem se opravdu spletla. Kniha je čtivá, napínavá, přehledná, se srozumitelně podanými historickými fakty. Autor má můj obdiv, protože tohle se tak často nevidí, aby se skloubila takto přesná historie s neskutečně čtivým románem, který Vás okamžitě pohltí a už nepustí. Kniha nemá žádná hluchá místa, stále se v ní něco děje, co udržuje Vaši pozornost. Věřím, že tato kniha je i pro ty, kdo nejsou znalcem druhé světové války. Vše je vylíčeno a popsáno tak, že to pochopí určitě každý. Jsou zde úžasně vykresleny postavy, jejich charaktery. Je tu cítit atmosféra té doby, která byla neskutečně těžká. Rozhodně doporučuji k přečtení, myslím, že tohle by si měl přečíst každý.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024259758

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš registrovaný uživatel

    Tohle knihu by se měl každý přečíst. Ztvárnění českého národa a jeho odhodlání bojovat za svou nezávislost nemá chybu. Skvělá kniha. Čest všem lidem zapojených do atentátu. Děkuji.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024259758

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Záboj registrovaný uživatel

    Zatím nejlepší autentický příběh, který jsem kdy četl. Knihu doporučuji těm, kdo se zajímá o historii a národní hrdiny. Příběh jsem již znal před touto knížkou, ale právě v této knize je nejrozsáhlejší,takže za mě pět hvězdiček.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024259758

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora