Pegas
Pegas - Danielle Steel Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Nicholas von Bingen a Alex von Hemmerle jsou nerozluční přátelé, jejichž původ i osudy se vzájemně podobají. Svůj poklidný život tráví v blahobytu na bavorském venkově, kde jejich aristokratické rody už celé generace spravují rozsáhlá panství. Oba muži před lety ovdověli a snaží se být svým dětem těmi nejlepšími otci – Nick má dva neposedné… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nicholas von Bingen a Alex von Hemmerle jsou nerozluční přátelé, jejichž původ i osudy se vzájemně podobají. Svůj poklidný život tráví v blahobytu na bavorském venkově, kde jejich aristokratické rody už celé generace spravují rozsáhlá panství. Oba muži před lety ovdověli a snaží se být svým dětem těmi nejlepšími otci – Nick má dva neposedné chlapce a Alex půvabnou dospívající dceru. Zatímco Nick se dosud do správy svého majetku příliš nehrne a raději se věnuje aristokratickým radovánkám, rozumnější Alex zasvětil svůj život chovu lipických koní, ušlechtilých a majestátných tvorů, kteří dokážou každého okouzlit svým půvabem a inteligencí. V té době se však k moci dostává Adolf Hitler a nikdo by se nenadál, jak strašný dopad bude mít zjištění, že Nick je židovského původu. Chce-li přežít a zachránit své děti, musí opustit svoji vlast a zanechat v Německu veškerý majetek i vše, co je pro něj drahé. Rozhodne se utéct do Ameriky a nerozlučné přátelství i odvěké vazby obou rodin jsou náhle přervány. V daleké zemi za Atlantikem se ocitá Nicholas sám, bez přátel, bez peněz, jen se dvěma dětmi. Jediné, co nedokázal zanechat v rodném Bavorsku, je šestice ušlechtilých koní, velkorysý dar přítele Alexe. Pegas je příběhem o odvaze, přátelství a lásce... a o nádherném hřebci, jenž oba rody navždy spojí.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
135x207mm
jazyk
čeština
Počet stran
360
Vydání
1
isbn
978-80-249-2823-4
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.08.2015
ean
9788024928234

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Soňa Křížová registrovaný uživatel

    Kniha je pro čtenáře milující koně obrovským čtenářským zážitkem. Vsazení do válečné doby jí neubírá na kráse. Jsem ráda, že jsem měla možnost si knihu koupit a přečíst.

    Kniha, Ikar, 2015, 9788024928234

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora