Logopedická cvičení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tato kniha je určena především dětem předškolního věku a prvňáčkům. Mohou ji využívat nejen rodiče, ale také učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové. První část knihy obsahuje návody k procvičování hlásek, které činí dětem největší potíže (Ď, Ť, Ň, L, C, S, Z, Č, Š, Ž, R, Ř). Pomocí veselých obrázků, krátkých příběhů a… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tato kniha je určena především dětem předškolního věku a prvňáčkům. Mohou ji využívat nejen rodiče, ale také učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové. První část knihy obsahuje návody k procvičování hlásek, které činí dětem největší potíže (Ď, Ť, Ň, L, C, S, Z, Č, Š, Ž, R, Ř). Pomocí veselých obrázků, krátkých příběhů a nových říkanek si děti upevní správnou výslovnost a zlepší vyjadřovací schopnosti.

V druhé části děti plní hravou formou různé úkoly, kde procvičují fonematický sluch, předložkové vazby, postřeh, rozvíjí slovní zásobu, zrakovou orientaci a další důležité schopnosti a dovednosti.

Kniha by měla dětem nejen pomoci rozvinout jejich komunikační schopnosti, ale též připravit příjemné chvíle plné užitečné zábavy!

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
jazyk
čeština
Počet stran
64
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 119 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora