Kořeny ženské spirituality
Kořeny ženské spirituality - Terezie Dubinová,Zuzana Kadlecová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Návrat a transformace starověké moudrosti Role ženy i muže se mění, stejně tak jako naše partnerské vztahy. Jejich novou podobu, své poslání i své kořeny nyní všichni znovu objevujeme.Způsob, jakým je žena vnímána dnes - jako matka, hospodyně, pečovatelka, pracující žena, je výsledkem tisíciletého vývoje. Avšak existovaly doby,… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Návrat a transformace starověké moudrosti

Role ženy i muže se mění, stejně tak jako naše partnerské vztahy. Jejich novou podobu, své poslání i své kořeny nyní všichni znovu objevujeme.
Způsob, jakým je žena vnímána dnes - jako matka, hospodyně, pečovatelka, pracující žena, je výsledkem tisíciletého vývoje. Avšak existovaly doby, kdy byla žena vnímána mnohem rozmanitějším způsobem - jako kněžka, bohyně, dárkyně života či posvátná milenka. 
Kam se poděla ženská pospolitost?
Proč spolu ženy soupeří, místo aby se podporovaly?
Jsou boje, války a soupeření skutečně nedílnou součástí naší reality a bylo tomu tak „vždy“?
Odkud pramení historicky podřízená role ženy a jak to všechno začalo?
Tato kniha přináší odpovědi na tyto a mnohé další otázky spojené s postavením ženy ve společnosti, rodině či historii.
Kniha Kořeny ženské spirituality, vyšla poprvé v roce 2013, a stala se pro mnoho žen zásadní knihou na cestě jejich osobního rozvoje. Připravili jsme proto pro vás její nové vydání - s novou obálkou, grafickou podobou i recenzemi zajímavých osobností. 
Doplňující informace:
Kniha historickým, mytologickým a terapeutickým pohledem zachycuje období před nástupem patriarchátu a odkrývá málo známé skutečnosti o době, kdy byla uctívána ženská polarita v podobě Bohyně. Autorka Terezie Dubinová v sobě vzácně snoubí kvality akademické, terapeutické a duchovní Informace čerpá z hlubokého studia akademických pramenů (ze znalosti původních textů Bible a starověkých mýtů), ze zdrojů terapeutických i ze své osobní zkušenosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Zlatý květ
Rozměr
129 x 229 x 20
jazyk
čeština
Počet stran
312
Vydání
1
isbn
978-80-906901-1-0
Vazba
měkká vazba
datum vydání
10.05.2018
ean
9788090690110

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel

    Díky knize jsem pochopila mnoho věcí, které se ve společnosti, ve vztazích mezi ženami nebo mezi ženami a muži děly nebo dnes dějí. Pracuje hodně s historickými fakty a prameny, to je cenné. Pomohla mi se zorientovat v sobě i v tom, co se ve vztazích s muži i ženami děje. Děkuji. :-)

    Kniha, Zlatý květ, 2018, 9788090690110

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Dnes jsou velmi populární knihy hovořící o ženské energii, poslání, osobnostním rozvoji, vztahu ženy a muže, roli ženy ve společnosti... a je to dobře, protože se jedná o téma, které je blízké každému z nás. Tato kniha řeší podobná témata, ale ve svém zkoumání jde ke kořenům, zkoumá historii a prameny. Jazyk knihy je věcný a text kritický. Současně s touto naučnou a odbornější stránkou knihy se při četbě setkáte s terapeutickými pojmy a tématy - intuice, vhled, regrese. A obě stránky jsou zastoupen poměrně vyváženě, vytváří smysluplný celek. Takových knih je na trhu málo a je to škoda. Ale když už se nějaká podobná objeví, je třeba toho využít a přečíst.

    Kniha, Zlatý květ, 2018, 9788090690110

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda