The Prisoner (Defekt)

Autor B. A. Paris

The Prisoner (Defekt) - B. A. Paris Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce naražené hrany desek, lehce zašpiněné a nepatrně naražené ořezy stran.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

'[T]his web of fear and lies is much more complex, satisfyingly so, than Room, involving many more characters, intricate plotting, and layers of subterfuge. Paris's fans won't be disappointed and readers new to the author will be hooked' FIRST CLUE'BA Paris takes readers on a thrill-ride in her latest novel, The Prisoner. Using a cleverly plotted… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

Popis

'[T]his web of fear and lies is much more complex, satisfyingly so, than Room, involving many more characters, intricate plotting, and layers of subterfuge. Paris's fans won't be disappointed and readers new to the author will be hooked' FIRST CLUE

'BA Paris takes readers on a thrill-ride in her latest novel, The Prisoner. Using a cleverly plotted split time frame, this is a propulsive page-turner written by a true master of suspense!' WENDY WALKER

Secrets. Suspicion. Survival.
No one writes relationships better than B.A. PARIS

THEN

Amelie has always been a survivor, from losing her parents as a child in Paris to making it on her own in London. As she builds a career for herself in the magazine industry, she meets, and agrees to marry, Ned Hawthorne.

NOW

Amelie wakes up in a pitch-black room, not knowing where she is. Why has she been taken? Who are her mysterious captors? And why does she soon feel safer here, imprisoned, than she had begun to feel with her husband Ned?

In true B.A. Paris style, The Prisoner is a gripping survival story, a twisted love story and at its dark heart a thriller to keep you up all night.

Sdílet 0

Nakladatel
Hodder & Stoughton
Hmotnost
456 g
isbn
DEF0000029386
Počet stran
360
datum vydání
3.11.2022
ean
DEF0000029386
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 39 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 18× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Výborný psychothriller. Já dostala přesně to, co jsem očekávala. B.A. Paris je má oblíbená autorka psychothrillerů a čtu od ní vše co vyjde, nečtu ani anotace a hned se na ni vrhám. I tady se mi to potvrdilo, kniha je od začátku velmi čtivá a nešla odložit. Čtení mi nezabralo ani tolik času, jednak je to jednohubka a jednak se kniha fakt četla sama. Ideální na odpočinek po pracovním dnu. Jak je u knih autorky zvykem, opět zde máme krátké kapitoly, které nemají chybu, je to přesně ta kniha, kdy si říkáte: A tak přečtu ještě jednu kapitolu, ještě jednu kapitolu a je konec. Navíc se střídá přítomnost s minulostí, takže jsem byla napnutá a zároveň zvědavá co se stane a jak vše bude pokračovat. Hlavní hrdinka je Amélie šestnáctiletý sirotek, která žila jen se svým otcem v Paříži a po jeho smrti se odstěhovala do Londýna, kde chtěla najít své štěstí. Jak se jí to povede a kam ji osud zavede to vše a ještě něco víc se dozvíme. Nebylo to to nejlepší, co autorka napsala, ale já si to neskutečně užila a určitě se vrhnu po další, až u nás zase vyjde. Souhlasím se všemi fanoušky, kteří píší, že knihy B.A. Paris jsou návykové.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Bencová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    B. A. Paris je moje srdcovka. Právě ona mě přivedla k psychologickému žánru. U této knihy musím vypíchnout především skvěle promyšlenou psychologii postav. Děj se mi zdál ze začátku trochu zdlouhavý, ale brzy přišlo to správné napětí a knížka nešla odložit. Prolínají se dvě dějové linky popisující minulost a přítomnost hlavní hrdinky. Kniha je popsána jako klaustrofobický thriller. Ač jsem si tentokrát nehty extrémním napětím nekousala, všem milovníkům tohoto žánru, Vězeňkyni doporučuji.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 4 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Další skvělý počin autorky. Dávám 4 hvězdičky, protože na 5 zatím byla jen kniha Za zavřenými dveřmi.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Dušánková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Autorka mě opět nezklamala. Pěkné a zajímavé čtení. Doporučuji.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Malá registrovaný uživatel

    Když sáhnu po knize je to z 75% romanťárna, ale s ohledem na to kolik jich sem schopná do měsíce přečíst, mi za ty roky už splývají a ztrácí se ten pocit po čtení. A tak jsem se na moment stala statečnou a objednala jsem si TOTO....a zjistila jsem že být odvážná se vyplatilo...ten pocit po dočtení je zpět. Napínavé od prvních stránek, až do těch posledních. Vězenkyně se mi v davu určitě neztatí...

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel

    Musím připustit, že i přesto, že nejsem fanynkou BAP, že jsem se do knihy trochu donutila, protože ji doporučovalo tolik lidí a že jsem otevírala knihu s jistou skepsí, dostala jsem nakonec nálož dobře napsaného psychothrilleru s maličkou kapičkou romantiky. Ano, po dočtení jsem spokojená. První kniha od autorky, která mi nepřišla jako vyložená ztráta času.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Kunčarová registrovaný uživatel

    Od autorky moje první knížka (doposud v mé knihovně převládá Sebastian Fitzek). A musim říct, že knížka mě vtáhla do děje,a nebylo lehké se od ní odtrhnout.. Jen, jsem doufala, že bude delší (skrze ukončení knihy - Huntera a Amelii)..😇🫣 Určitě si koupím další od této autorky..🤗

    E-kniha, MOTTO, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček KK registrovaný uživatel

    Knížka se četla skvěle a prakticky sama. Děj byl od začátku zajímavý a poutavý a vtáhnul vás do děje. Jen od konce jsem čekala trošku více. Tento konec na mě působil dojmem, jako kdyby autorka nevěděla jak knihu ukončit, ale na celkovém dojmu z knihy to neubralo. Těším se na další.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Vařáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Perfektní, je to kniha na šest hvězdiček! Je výborná, možná ještě lepší,než předchozí knížka Za zavřenými dveřmi. Psychologie postav, střídání děje - kapitoly minulost x současnost, nečekaný závěr, vše přispělo k tomu, že jsem knížku přečetla naráz a pak se k ní znovu vrátila a v klidu vychutnala i jednotlivé podrobnosti.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea Kost registrovaný uživatel

    Téma věznění ženy není nic originálního, objevuje se v knihám celkem často ( skvělá je Žena v kleci). I tak jsem měla na začátku pocit, že to bude zajímavý příběh. Úplně jsem se ho, ale nedočkala. Autorka umí psát velmi čtivě, nicméně druhá část knihy se mi moc nelíbila. Celé vyústění děje bylo k neuvěření a "přitažené za vlasy..." Od autorky se mi líbily víc jiné knihy.

    Kniha, MOTTO, 2023, 9788026724841

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora