0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner, but with enough… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Novinka Sustainable Interior Design
-
Novinka Empire of the Dawn
-
Scenes from the Bible
-
The Golden Gate
-
Novinka The Christmas Tree that Loved to Dance
-
Hot Wheels: The Official Hot Wheels Annual 2026
-
No Friend to This House
-
Spirit Crystals
-
Death of an Ordinary Man
-
The Menu of Happiness
-
Novinka Any Way the Wind Blows
-
The Mandelbaum Gate
-
Old Christmas
-
Africa Is Not a Country, 2nd Edition
-
Configuring SAP S/4HANA Finance
-
Slow Burn Summer
-
English for Everyone English Grammar Guide: French language edition
-
Official Fourth Wing Journal: Violent Little Thing Edition with Lined Pages
-
Bestseller Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače
-
English for Everyone Practice Book Level 1 Beginner: French language edition
-
Cats of the World
-
Bestseller Zamilovaný vinopalník, který uměl kydat hnůj
-
Breakfast with Her Excellency and Other Notes of a Zoo Director
-
The Wonderful Wizard of Oz: Accessible Easier Edition
The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner, but with enough breadth to entice the confident chef, these recipes can be readily prepared at home, and emphasize the use of fresh and widely available ingredients. This new cookbook is a complete collection of Bocuse’s classic French recipes, which have been tried and tested over a lifetime in the business, and revised and adapted here to be accessible for the modern kitchen. With 221 colour photographs to inspire the home cook, this indispensable kitchen companion is also an authoritative culinary reference work on traditional French cooking, which remains an international, UNESCO-protected benchmark in world gastronomy. Divided into 22 chapters, with 14 covering savoury recipes and 8 covering sweet recipes, Bocuse covers everything from from soups to soufflés, by way of terrines, fish, meat, vegetables, and sauces. Practical appendixes include average cooking times for different types of meat, conversion tables, and a glossary of key French culinary terms.
- Nakladatel
- Editions Flammarion
- Rozměr
- 262 x 188 x 61
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 784
- Hmotnost
- 2850 g
- isbn
- 978-2-08-020095-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 8.10.2012
- ean
- 9782080200952
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE