4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
491 Kč s DPH
Běžně 549 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy… Přejít na celý popis
Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!
V kuchařce The Best of Česko & Slovensko najdete kapitoly:
Zlatý věk
Kupředu levá!
Venkovská idyla
Městské radovánky
Nové možnosti
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.